...Αυξήστε την ενέργειά σας, την ανοσία σας και την συγκέντρωσή σας με το Puori C3 βιταμίνη C
Στην αναζήτησή μας για μια αναζωογονητική εναλλακτική λύση στα ποτά γεμάτα ζάχαρη με υψηλό ποσοστόκαφεΐνης, ήταν φυσικό να δημιουργήσουμε το Puori C3 με βιταμίνη C από μούρα και αγριοτριανταφυλλιά. Για να ενισχύσουμε την αποτελεσματικότητά του, προσθέτουμε μεταλλικά ασκορβικά, που σημαίνει ότι το Puori C3...
... μικρότεροι και πιο στρογγυλοί από αυτούς του καφέ αραβίκα, και περιέχουν υψηλότερο ποσοστόκαφεΐνης, γεγονός που προσδίδει στον καφέ μια πιο έντονη και πικρή γεύση. Σε όρους γευστικού προφίλ, ο καφές της Γουινέας έχει γήινες και ξυλώδεις νότες, μερικές φορές με αποχρώσεις ξηρών καρπών και μαύρης σοκολάτας. Η υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη του προσδίδει επίσης μια έντονη πικρία.
...Μίγμα Ντεκαφεϊνέ
Μίγμα 30% Αραβικά 70% Ρομπούστα.
Καφεΐνη κάτω από 0,1%
Κρέμα φουντουκιού.
Κρεμώδες, στρογγυλό.
Μέτρια καβουρδισμένο.
Με κρεμώδη εμφάνιση και χρώμα φουντουκιού, το Ντεκαφεϊνέ μας έχει ποσοστόκαφεΐνης κάτω από 0,1%. Δημιουργήθηκε για εκείνους που δεν θέλουν να στερηθούν τη κρεμώδη και στρογγυλή γεύση του καφέ, ενώ δεν μπορούν (ή δεν θέλουν) να καταναλώσουν καφεΐνη.
Κάψουλες Καφέ Cortese συμβατές A Modo Mio
ΜΙΓΜΑ: ΝΤΕΚΑΦΕΪΝΕΤΟ...
...Ο Matetee προέρχεται από τα αποξηραμένα φύλλα του φυτού τσαγιού Mate και αποκτά το μοναδικό του άρωμα μέσω της ζύμωσης.
Χάρη σε υψηλό ποσοστόκαφεΐνης, βιταμινών και τανινών, ο Mate ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και έτσι αυξάνει διαρκώς την ικανότητα συγκέντρωσης. Ακόμη και κατά τη διάρκεια μιας δίαιτας, ένα φλιτζάνι πριν από το γεύμα βοηθά στη μείωση της όρεξης.
Λόγω των πολύ θετικών επιδράσεών...
...Η ελαφρότητα του καφέ Cor στις πρακτικές κάψουλες καφέ ή σε μεμονωμένες δόσεις.
Είναι ο καλύτερος τρόπος για να γευτείτε έναν πραγματικό ελαφρύ εσπρέσο, χωρίς καφεΐνη, στο σπίτι όπως σε ένα καφέ; με ελαφριά και αρωματική γεύση... για όσους θέλουν να αποφύγουν την καφεΐνη χωρίς να στερηθούν την απόλαυση ενός καλού εσπρέσο... με λιγότερο από 0,10% καφεΐνη.
Η ένταση του καφέ δεν εξαρτάται μόνο από το ποσοστόκαφεΐνης, αλλά και από την καβουρδισμένη διαδικασία; γι' αυτόν τον λόγο, ο Αραβικός καφές από τη Νότια Αμερική με λίγο Ρομπούστα, καβουρδίζεται γρήγορα ενισχύοντας το άρωμά τους.