Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που γεννήθηκε από το πάθος για τον Δούρο, για τους καρπούς του, τα έθιμα και τις γεύσεις του. Από τους χαρακτηριστικούς καρπούς των περιοχών του Δούρου και της Μαφρά, παράγουμε γκουρμέ λικέρ με παραδοσιακές μεθόδους, χωρίς προσθήκη αρωμάτων ή συμπυκνωμάτων, προκειμένου να αποκτήσουμε ένα φυσικό προϊόν υψηλής ποιότητας, με πολύ εκλεπτυσμένη γεύση και άρωμα, σε πε...
...Ανάπτυξη ηλεκτρονικών επικοινωνιών
Συμβουλευτική και ανάπτυξη σε αναλογική και ψηφιακή τεχνική
Ανάπτυξη υλικού
Κυκλώματα σύμφωνα με την παραγγελία του πελάτη, μέχρι την εποπτεία της παραγωγής
Ανάπτυξη λογισμικού - Λογισμικό DOS / Windows / Linux σύμφωνα με την παραγγελία του πελάτη - Ανάπτυξη σε DSP Motorola - Ανάπτυξη σε TI DSP
Συμβουλευτική και καθοδήγηση σε
- Δοκιμές CE
- Δοκιμές LVD (οδηγία χαμηλής τάσης 73/23/EEC)
- Δοκιμές EMC (89/336/EEC)
- Δοκιμές VDE
- Δοκιμές GS
- Δοκιμές BZT (τομέας ραδιοφωνίας)...
APIAM - Ένωση Πορτογαλικών Βιομηχανιών Φυσικών Μεταλλικών Νερών και Νερών Πηγής - είναι μια μη κερδοσκοπική επιχειρηματική ένωση, που έχει εντολή να εκπροσωπεί τη δραστηριότητα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, καθώς και να προάγει, να υπερασπίζεται και να αναδεικνύει τα υψηλά πρότυπα ποιότητας της κατηγορίας των φυσικών μεταλλικών νερών και των εμφιαλωμένων νερών πηγής.
Somos uma empresa familiar, produzimos plantas aromáticas em agricultura biológica. Vendemos para particulares e empresas. Produzimos hortelã pimenta (mentha piperita) e vulgar (mentha spicata), erva cidreira (melissa officinalis), lúcia lima (aloysia triphylla), erva príncipe (cymbopogon citratus) e tomilho limão (thymus vulgaris). O plantio, a colheita, a secagem e o empacotamento são da nossa responsabilidade, a fim de garantir a máxima qualidade dos nossos produtos direcionados para as suas tisanas biológicas.
Είμαστε η μεγαλύτερη βιολογική φάρμα παραγωγής ροδάκινων, νεκταρινιών και δαμάσκηνων πιστοποιημένη από την Certiplanet στην Πορτογαλία, με ετήσια παραγωγή άνω των 60 τόνων φρούτων. Φρούτα που παράγονται με οργανικό και συνειδητό τρόπο, συνεργαζόμενοι με το περιβάλλον. Φρούτα γεμάτα γεύση και ποιότητα, όπως θα έπρεπε να παράγεται κάθε φρούτο.