Πορτογαλία, Loures-Lisboa
...Διαφανή κύπελλα με καπάκι. Κατάλληλα για κατάψυξη και φούρνο μικροκυμάτων. Ανακυκλώσιμα, ανθεκτικά σε έλαια και λίπη. Ιδανικά για σάλτσες. Διαθέσιμα σε χωρητικότητες 30ml, 60ml και 100ml. Συσκευασία με 125 μονάδες.
Χαρτοφυλάκιο (97)
Πορτογαλία, Leiria
...Αλεύρια μανιταριών Η διαδικασία παραγωγής του αλευριού μανιταριού Aromas και Boletos περιλαμβάνει την άλεση του μανιταριού σε σκόνη μετά την αποξήρανση, χωρίς προσθήκη οποιουδήποτε αμύλου ή άλλου συστατικού. Προτάσεις: το αλεύρι μανιταριού μας μπορεί να προστεθεί στην παρασκευή οποιουδήποτε πιάτου, όπως σούπες, σάλτσες, ψωμί, ζυμαρικά, τυρί, μπισκότα, επιδόρπια, μεταξύ άλλων. Διαθέσιμα: Maitake; Reishi; Shiitake; Boletus edulis; Cantharellus; Agaricus blazei. Διατροφική σύνθεση ανά 100 γρ. Λίπη - 1,3 % Υδατάνθρακες - 78% Ίνες - 14% Πρωτεΐνες - 15%...
Χαρτοφυλάκιο (7)
Πορτογαλία, Oeiras
...Συσκευασίες για πιτσαρίες, Συσκευασίες για παράδοση πίτσας, Συσκευασίες σε διάφορα μεγέθη, Συσκευασίες τροφίμων, Συσκευασίες Take Away εστίασης, Συσκευασίες, Κουτιά παράδοσης φαγητού, Συσκευασίες για γρήγορο φαγητό, Ανθεκτικές συσκευασίες, Συσκευασίες για φαγητό με σάλτσες, Συσκευασίες από πιστοποιημένο χαρτόνι, Συσκευασίες από χαρτόνι...
Χαρτοφυλάκιο (9)
Πορτογαλία, Bragança
...Εμφάνιση και Υφή Λευκό/μπεζ χρώμα; Μαλακή και σκόνη υφή. Χρήση Ιδανικό για ζαχαροπλαστική, σάλτσες, βούτυρα, παραγωγή γάλακτος αμυγδάλου, συνταγές με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες, smoothies και milkshakes.
Χαρτοφυλάκιο (5)
Πορτογαλία, São Luis
Καλλιεργούμε και πουλάμε τις πιο καυτερές (τσili) πιπεριές στον κόσμο: Bhut Jolokia (γνωστή και ως Ghost Pepper) και Trinidad Moruga Scorpion. Είμαστε μια μικρή επιχείρηση, που βρίσκεται στην παραλιακή περιοχή της Αλεντέζου στην Πορτογαλία. Οι πιπεριές μας πωλούνται φρέσκες και αποξηραμένες (καρποί). Επιπλέον, οι πιπεριές διατίθενται σε νιφάδες και σκόνη. Επίσης, πουλάμε σπόρους, διάφορες σάλτσες...
Πορτογαλία, Valença
...Κατεψυγμένα λαχανικά, Γάλα UHT, Ψυγειακές σαλάτες, Σάλτσες (Μαγιονέζα, Κέτσαπ, Μουστάρδα και πολλές άλλες), Κατεψυγμένα ψάρια και υπερκατεψυγμένα θαλασσινά (Γαρίδες), Κατεψυγμένα κρέατα χοίρου, βοδινού και πουλερικών.
Πορτογαλία, Olhao
Η Conserveira do Sul είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1954, στην πόλη Ολιάο. Η Conserveira do Sul ασχολείται με την παραγωγή κονσερβών και πατέ ψαριών. Παράγουμε κονσέρβες σαρδέλας, σκουμπριού, τόνου και καραβίδας σε φυτικό λάδι και σε διάφορες σάλτσες, όπως σάλτσα ντομάτας, σάλτσα τουρσί και λεμονιού. Η βιομηχανική εγκατάσταση της Conserveira do Sul εξασφαλίζει την κατάλληλη τεχνολογική και υγειονομική επεξεργασία των προϊόντων αλιείας, μετατρέποντάς τα σε κονσέρβες. Η επιχείρηση πληροί όλες τις απαιτήσεις που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία.
Πορτογαλία, Castanheira Do Ribatejo
Ο μεγαλύτερος μετασχηματιστής και παραγωγός ντομάτας στην Πορτογαλία. Κύρια προϊόντα: συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας, σάλτσες πίτσας (απλές και καρυκευμένες), ντοματοπολτός, θρυμματισμένες ντομάτες, περασμένες ντομάτες και πουρές ντομάτας.
Πορτογαλία, Carregado
... στους τομείς Σούπες, Έτοιμα Γεύματα Κρέατος (πουλερικά, χοιρινά και μοσχάρι) και Ψαριών (μπακαλιάροι, γλώσσες, τόνοι και άλλα), Σάλτσες και Συνοδευτικά, Σαλάτες Κρέατος και Ψαριού, Προτηγανισμένα και Πίτες Φούρνου και επίσης Επιδόρπια και Κέικ. Όλα τα παραγόμενα είδη είναι ψυχόμενα ή υπερκατεψυγμένα (με διάρκεια ζωής 12 έως 18 μήνες), γεγονός που ενισχύει την εξαγωγή τους. Έχουμε επίσης τη δυνατότητα να προσαρμοστούμε σε ένα μενού και γεύμα που είναι χαρακτηριστικά κάθε χώρας ή περιοχής.

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play