...Ο Πράσινος Πιπέρι είναι ο αληθινός σπόρος πιπεριού του φυτού Piper Nigrum, που απλώς συλλέγεται πριν από την ωρίμανσή του. Έτσι είναι πολύ πιο ήπιος, αλλά και πιο "πράσινος" στη γεύση.
Συλλεγμένος φρέσκος, ο πράσινος πιπέρι αλλοιώνεται πολύ γρήγορα, γι' αυτό συχνά διατηρείται σε άλμη ή σε ξύδι για να διατηρήσει τη φρεσκάδα και την τραγανότητά του. Μια άλλη μέθοδος συντήρησης είναι η αποξήρανσή του αμέσως μετά τη συγκομιδή, προκειμένου να διατηρηθεί το χρώμα και το ήπιο άρωμά του.
Άρωμα: Ρίγανη, Πιπέρι
Προέλευση: Κοτζίν, Ινδία...