• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • παραδοσιακη παραγωγη γαλλικης προελευσης

Αποτελέσματα για

Παραδοσιακη παραγωγη γαλλικης προελευσης - Εισαγωγές εξαγωγές

  1. MAS DU ROSEAU

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Με 40ετή πείρα, προσφέρουμε την τεχνογνωσία μας με στόχο επιτυχία σας. Στην Mas du Roseau, κάθε προϊόν σχεδιάζεται προσεκτικά, χρησιμοποιώντας φυσικά και βιολογικά συστατικά, επιλεγμένα για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια τους. Επιλέγοντας την Mas du Roseau ως εταίρος για το λευκό σας σήμα, επιλέγετε αριστεία και αυθεντικότητα. Δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε λύσεις στα μέτρα σας, προσαρμοσμένα στις ειδικές σας ανάγκες καθώς και σε εκείνες της πελατείας σας. Είτε επιθυμείτε την ανάπτυξη μιας γκάμας προϊόντων περιποίησης προσώπου, σώματος ή μαλλιών, είμαστε εδώ για να σας συνοδεύουμε σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, από τον σχεδιασμό ως την παραγωγή, συμπ. την πιστοποίηση. Θέτουμε στην διάθεση σας την τεχνική μας εμπειρογνωμοσύνη, την δημιουργικότητα μας και το πάθος μας ώστε να σας βοηθήσουμε στην δημιουργία μοναδικών και ξεχωριστών προϊόντων στην αγορά.

  2. SAS VENTOUX EPEAUTRE

    Γαλλία

    Η SAS VENTOUX EPEAUTRE παράγει μικρός σίτος σπέλτα 100% γαλλικής προέλευσης (παραδοσιακή παραγωγή). Η εταιρεία παράγει και συλλέγει μικρός σίτος σπέλτα στην περιοχή όπου δημιουργήθηκε το δημητριακό αυτό (γύρω από τον όρο Ventoux, 'Άλπεις της άνω-Προβηγκίας, Drôme, Vaucluse). Ο σίτος σπέλτα καλλιεργείται εκ περιστροφής με αρωματικά φυτά ή χορτονομή, και έτσι δεν απαιτεί καμία πρόσθετη ουσία. Γεγονός που επιτρέπει μια εντελώς φυσική παραγωγή. Μετά από κάθε συγκομιδή, η αποθήκευσης των σπόρων πραγματοποιείται σε σιλό, χωρίς πρόσθετες ουσίες. 'Έπειτα ακολουθεί η αποφλοίωση που εμπλέκει απλά την αφαίρεση του φλοιού γύρω από τον σπόρο. Προκειμένου να καθαριστεί όσο καλύτερα η παραγωγή, ένα σύστημα αναρρόφησης θα αναλάβει να αφαιρέσει το δέμα και ότι είναι πιο ελαφρύ από τον σπόρο. Τα συστήματα διαλογής θα αφαιρέσουν ότι είναι μακρύτερο και μικρότερο από τον σπόρο. Τέλος, το οπτικό σύστημα διαλογής θα αφαιρέσει με ακρίβεια τους τελευταίους ανεπιθύμητους σπόρους. Το τελευταίο στάδιο συμπληρώνεται με τον ποιοτικό έλεγχο!

  3. LES BIÈRES DE MONTMORILLON

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    LES BIERES DE MONTMORILLON, ζυθοποιία που εξειδικεύεται από το 1843 στην παραδοσιακή παραγωγή μπύρας, λεμονάδας και colas. Τα προϊόντα μας είναι βιολογικά και 100% Γαλλικής προέλευσης. Ξεχωρίζουν χάρη στην τεχνογνωσία μας και την ποιότητα των επιλεγμένων συστατικών. Προσφέρουμε μια μόνιμη γκάμα ζύθων: - Ξανθιές, - Λευκές, - Σταρένιες, - Κόκκινες, - IPA. 'Όπως επίσης εποχιακές μπύρες : - Χριστουγεννιάτικη μπύρα, - Ανοιξιάτικες μπύρες, - Καλοκαιρινές μπύρες. Καθώς και εφήμερες μπύρες. Τα προϊόντα μας πωλούνται στην Γαλλία και εξάγονται σε καφετέριες, ξενοδοχεία και εστιατόρια καθώς και στα καταστήματα ντελικατέσεν, κάβες και GMS και GSS (μικρομεσαία και μεγάλα καταστήματα). Επίσης, παράγουμε για λογαριασμό τρίτων. Τα ποτά μας παράγονται με οικολογική ευαισθησία και με έννοια την προστασία του περιβάλλοντος. Η υπερβολική κατανάλωση οινοπνευματωδών βλάπτει την υγεία. Καταναλώστε υπεύθυνα.

  4. LE COUSTELOUS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Coustelous σας προσφέρει με περηφάνια τα γαστρονομικά της προϊόντα της νοτιοδυτικής Γαλλίας, με μια ιδιαίτερη έμφαση στο περίφημο κασουλέ της Castelnaudary. Φροντίζουμε για την ποιότητα των συστατικών μας και συνεργαζόμαστε με τους τοπικούς παραγωγούς για να σας προσφέρουμε ότι καλύτερο. Εξάγουμε τα προϊόντα μας στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ και στην Γαλλία, σε ντελικατέσεν, κάβες και εξειδικευμένα καταστήματα γαστρονομίας και άλλων σπεσιαλιτέ διατροφής. Η Γαλλία φημίζεται για την γαστρονομία της και η νοτιοδυτική περιοχή μας είναι από τις πιο φημισμένες όσον αφορά την ποικιλομορφία και την νοστιμιά των πιάτων της. Η οικογένεια μας ασχολείται από το 1993 με την προετοιμασία νόστιμων πιάτων για τους πελάτες μας. Προτεραιότητα μας είναι να προωθήσουμε τα φρέσκα και σπιτικά προϊόντα της περιοχής μας. μαγκρέ και φουά γκρα πάπιας, λουκάνικο... Αλλά κυρίως, το κασουλέ μας, που παρασκευάζεται σύμφωνα με την οικογενειακή παράδοση με λευκά φασόλια της Castelnaudary και κρέατα από τοπικούς παραγωγούς. Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειαστείτε για τα προϊόντα μας. Στην "Le Coustelous", οι οικογένεια βρίσκεται στην καρδιά της κονσερβοποιίας μας και είμαστε περήφανοι να μοιραστούμε με εσάς την γαστρονομία της νοτιοδυτικής περιοχής μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.