...Καραμέλα ζάχαρης με άρωμα σμέουρου
Συστατικά: ζάχαρη, γλυκόζη, φυσικό άρωμα σμέουρου, ταρταρικό οξύ, χρωστική.
Να φυλάσσεται μακριά από τη θερμότητα και την υγρασία.
Καραμέλες φτιαγμένες χειροποίητα και συσκευασμένες από τον τεχνίτη ζαχαροπλάστη σας.
...Ένα αφράτο και κρεμώδες marshmallow καλυμμένο με μια λεπτή στρώση μαύρης σοκολάτας. Γλυκό και πικρό, βανίλια και σοκολάτα. Η τέλεια συνδυασμός! Μια παλιά συνταγή και μια νοσταλγική γεύση που δεν έχει αλλάξει ποτέ.
...Τα ζαχαρωτά είναι παστίλιες σαλμιού από την Meenk με σκληρή εξωτερική επιφάνεια, εύθρυπτη εσωτερική και ελαφριά γεύση μέντας. Αυτά τα γλυκά χρησιμοποιούνταν επίσης πολύ για ενοχλήσεις όπως ο πονόλαιμος στα παλαιότερα φαρμακεία, τότε βρίσκονταν ως παλιά ολλανδικά γλυκά σε μεγάλες γυάλινες βάζες. Σήμερα, τα ζαχαρωτά είναι χορτοφαγικά και βίγκαν, δεν περιέχουν ζωικά προϊόντα. Υπέροχα νόστιμα γλυκά...
... κεράσι. Προσφέρουμε επίσης απεριτίφ με βάση το κρασί, φρούτα, ξηρούς καρπούς, ραταφία, λικέρ από καρύδια, κάστανα, σμέουρα, καραμέλες, σοκολάτα με βανίλια, μέντα καθώς και κρέμες φρούτων. Φρούτα σε αλκοόλ, μπάμπα, κανέλες, γλυκίσματα σοκολάτας και καρυκεύματα από τον νοτιοδυτικό, μουστάρδα και ξίδι με τρούφα είναι επίσης διαθέσιμα. Είμαστε παρόντες σε κάβες, εκλεκτά παντοπωλεία όπως οι Hédiard και Fauchon καθώς και στα τραπέζια πολλών εστιατορίων με αστέρια στη Γαλλία και στο εξωτερικό.
Θα βρείτε εδώ όλα τα είδη γλυκών πένι από το Ηνωμένο Βασίλειο, από γλυκόριζα μέχρι διαστημική σκόνη, καραμέλες μέχρι ιπτάμενους δίσκους, βραστές καραμέλες μέχρι βιολέτες Πάρμα, γλυκά Haribo επίσης... έχουμε ακόμη και γλυκό καπνό! Επιπλέον, έχουμε μερικά κλασικά που παρασκευάζονται αποκλειστικά για εμάς - τα παλιά γλυκά που μπορείτε να θυμηθείτε από το ζαχαροπλαστείο της παιδικής σας ηλικίας, και...
...Οι καραμέλες που παράγουμε εξακολουθούν να παρασκευάζονται σύμφωνα με την παλιά συνταγή με βάση γάλα υψηλής ποιότητας, κρέμα, ζάχαρη και σιρόπι γλυκόζης. Η επίτευξη ενός εκλεπτυσμένου γεύσης και της χαρακτηριστικής "δάκρυ" μέσα στην καραμέλα απαιτεί, εκτός από φυσικές πρώτες ύλες, πολλές χρονοβόρες διαδικασίες κατά το μαγείρεμα της γαλακτώδους μάζας, το χειροκίνητο κόψιμο και τύλιγμα, καθώς και...