...Πάστα Καρδιών Αγκινάρας και Τόνου Calvi – Παρασκευάζεται από τα καλύτερα φιλέτα τόνου αναμειγμένα με φρέσκες καρδιές αγκινάρας.
Η Πάστα Αγκινάρας και Τόνου μας προέρχεται από την αλληλεπίδραση δύο πολύ διαφορετικών συστατικών, το ένα από τη γη και το άλλο από τη θάλασσα. Απροσδόκητα, είναι ένας πολύ επιτυχημένος γάμος: μια κρεμώδης και πολύ νόστιμη σάλτσα, κατάλληλη για χίλιες περιστάσεις...
Ιδρυμένη στο Βενς το 1972 από τον ομότιτλο δημιουργό της, François Roméo, η ελαιουργία με το ίδιο όνομα έχει καταφέρει με την πάροδο των χρόνων να δημιουργήσει και να αναπτύξει διάφορες σειρές ελαιολάδου. Προσφέροντας μια αρμονική ισορροπία μεταξύ απαλότητας και φρουτώδους γεύσης, ζωντάνιας και βοτανικών νότες, το ελαιόλαδο François Roméo γοητεύει ένα ευρύ κοινό.
Η μάρκα François Roméo αναγνωρίζε...