Ιδρυμένη στο Βενς το 1972 από τον ομότιτλο δημιουργό της, François Roméo, η ελαιουργία με το ίδιο όνομα έχει καταφέρει με την πάροδο των χρόνων να δημιουργήσει και να αναπτύξει διάφορες σειρές ελαιολάδου. Προσφέροντας μια αρμονική ισορροπία μεταξύ απαλότητας και φρουτώδους γεύσης, ζωντάνιας και βοτανικών νότες, το ελαιόλαδο François Roméo γοητεύει ένα ευρύ κοινό.
Η μάρκα François Roméo αναγνωρίζε...
...Πάστα από πράσινες και μαύρες ελιές με ντομάτες.
Συστατικά :
Πράσινες και μαύρες ελιές 54%, πολτός ντομάτας 27%, ελαιόλαδο και διπλή συμπυκνωμένη ντομάτα 8%, κάππαρη, κρεμμύδια, βασιλικό, κρέμα αντσούγιας, αλάτι.
Χρήση :
Αυτή η ταπεναδέ μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ζυμαρικά, πίτσα ή ως συνοδευτικό λαχανικών, να ενσωματωθεί σε σάλτσα, ή ως συνοδευτικό λαχανικών, ψαριών ή λευκών κρεάτων.
Αναμειγμένη με βινεγκρέτ, είναι μια πρωτότυπη και καινοτόμος μορφή συνοδευτικού για σαλάτα.
Βάζο γυάλινο 180γρ...
... γιο, ενώ το όνομα Καρλίνο είναι πάντα γνωστό στην αγορά για την εξαιρετική του ικανότητα καινοτομίας.
Η εταιρεία Καρλίνο s.r.l. παράγει φιλέτα αντσούγιας σε λάδι, φιλέτα σαρδέλας σε λάδι, πάστααντσούγιας, αλατιστές αντσούγιες, αλατιστές σαρδέλες, μαριναρισμένα φιλέτα αντσούγιας και Κολοτούρα. Χρησιμοποιεί ψάρια που είναι γνωστά για την εξαιρετική τους γεύση, φρεσκάδα και φωτεινότητα, επεξεργασμένα με ψυχρότητα για να διατηρούν τις θρεπτικές, ποιοτικές και οργανοληπτικές αξίες σύμφωνα με τους αυστηρούς ελέγχους του συστήματος ποιότητας μας.