• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ηλεκτρονικα εξαρτηματα

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρονικα εξαρτηματα

ΝορβηγίαΝτράμμεν, Μπουσκερουντ, Σκιεν, Τελεμαρκ, Τόνσμπεργκ και ΒέστφολντΈμπορος χονδρικής
  1. ROMNES AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία ROMNES AS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Skien, Νορβηγία.

  2. AS AUTO MATERIELL

    Νορβηγία

    Η εταιρεία AS AUTO MATERIELL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Lierstranda, Νορβηγία.

  3. TORMATIC AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία TORMATIC AS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενεργά ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανενεργά ηλεκτρονικά εξαρτήματα και τυπωμένα κυκλώματα, και Ανενεργά ηλεκτρονικά εξαρτήματα και τυπωμένα κυκλώματα. Έχει έδρα σε Larvik, Νορβηγία.

  4. POWER-ONE AS

    Νορβηγία