• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιομηχανια τροφιμων

Αποτελέσματα για

Βιομηχανια τροφιμων

ΝορβηγίαΝτράμμεν, Μπουσκερουντ, Σκιεν, Τελεμαρκ, Τόνσμπεργκ και ΒέστφολντΈμπορος χονδρικής
  1. VALIDUS ENGROS AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία VALIDUS ENGROS AS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα υγιεινής διατροφής, και Τρόφιμα υγιεινής διατροφής. Έχει έδρα σε Mjøndalen, Νορβηγία.

  2. BJØRNULFS ENGROS AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία BJØRNULFS ENGROS AS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, και Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ. Έχει έδρα σε Mjøndalen, Νορβηγία.

  3. BAXT AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία BAXT AS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζαχαροπλαστική, και Ζαχαροπλαστική. Έχει έδρα σε Larvik, Νορβηγία.

  4. VALORA TRADE NORWAY AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία VALORA TRADE NORWAY AS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαρωτά. Έχει έδρα σε Royken, Νορβηγία.

  5. BJERKE SPEKEMAT & DELIKATESSE AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία BJERKE SPEKEMAT & DELIKATESSE AS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Helgeroa, Νορβηγία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. NATURAMED PHARMA AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία NATURAMED PHARMA AS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Drammen, Νορβηγία.

  2. TINE MEIERIET OST BA AVD SEM

    Νορβηγία

    Η εταιρεία TINE MEIERIET OST BA AVD SEM, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Sem, Νορβηγία.

  3. KONGSBERG KJØTTINDUSTRI AS

    Νορβηγία

  4. AST LANDBRUK AS

    Νορβηγία

  5. KR FJELD AS

    Νορβηγία

  1. RÅEL INVEST AS

    Νορβηγία

  2. TINHOLT BAKERI AS

    Νορβηγία

  1. STANGHJØRNET AS

    Νορβηγία

  2. KRAGERØ MINERALVANDFABRIK AS

    Νορβηγία

  3. HOVENGA BAKERI ANS

    Νορβηγία