• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συσκευασιες

Αποτελέσματα για

Συσκευασιες

ΝορβηγίαΜπέργκεν, Χόρνταλαντ, Σταβανγκερ και ΡόγκαλαντΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. NORSK DØR DRIFT AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία NORSK DØR DRIFT AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα ημιτελή προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλινες συσκευασίες, Παρκέ δάπεδα, Κατασκευή ξύλινων σκελετών, Ξύλινες συσκευασίες, Παρκέ δάπεδα, και Κατασκευή ξύλινων σκελετών. Έχει έδρα σε Eikangervåg, Νορβηγία.

  2. HELLAND MEKANISKE AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία HELLAND MEKANISKE AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει έδρα σε Ålgård, Νορβηγία.

  3. PROFIL EMBALLASJE AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία PROFIL EMBALLASJE AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Vaksdal, Νορβηγία.

  4. INDUSTRIPLAST AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία INDUSTRIPLAST AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Follese, Νορβηγία.

  5. BODONI INCARTO AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία BODONI INCARTO AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Godvik, Νορβηγία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AS SATEMA BERGEN

    Νορβηγία

  2. BERGEN PLASTICS RUBBER SOLUTIONS AS

    Νορβηγία