• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ερευνητικες γεωτρησεις πετρελαιου

Αποτελέσματα για

Ερευνητικες γεωτρησεις πετρελαιου

ΝορβηγίαΜπέργκεν, Χόρνταλαντ, Σταβανγκερ και ΡόγκαλαντΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. EXXONMOBIL EXPLORATION AND PROD AS

    Νορβηγία

  2. MAERSK DRILLING NORGE AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία MAERSK DRILLING NORGE AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πετρέλαιο - γεωτρήσεις και εξόρυξη, και Πετρέλαιο - γεωτρήσεις και εξόρυξη. Έχει έδρα σε Stavanger, Νορβηγία.

  3. TOTAL E&P NORGE AS

    Νορβηγία

  4. I O S TUBULAR MANAGEMENT AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία I O S TUBULAR MANAGEMENT AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί για την εξαγωγή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, και Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Tananger, Νορβηγία.

  5. WEATHERFORD NORGE AS

    Νορβηγία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BERGEN GROUP ROSENBERG AS

    Νορβηγία

  2. GANN MEKANISKE AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία GANN MEKANISKE AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πετρέλαιο - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί για την εξαγωγή, και Πετρέλαιο - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί για την εξαγωγή. Έχει έδρα σε Stavanger, Νορβηγία.

Βρείτε προσφορές για