• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιομηχανια τροφιμων

Αποτελέσματα για

Βιομηχανια τροφιμων

ΝορβηγίαΜπέργκεν, Χόρνταλαντ, Σταβανγκερ και ΡόγκαλαντΈμπορος χονδρικής
  1. EURO SUPPLY BERGEN AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία EURO SUPPLY BERGEN AS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, και Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Bergen, Νορβηγία.

  2. NG SPAR VEST AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία NG SPAR VEST AS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Κατεψυγμένα προϊόντα, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει έδρα σε Bergen, Νορβηγία.

  3. GC RIEBER SALT AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία GC RIEBER SALT AS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλάτι βιομηχανικής χρήσης, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Αλάτι βιομηχανικής χρήσης, και Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει έδρα σε Bergen, Νορβηγία.

  4. MÅKESTAD ENGROS AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία MÅKESTAD ENGROS AS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει έδρα σε Bønes, Νορβηγία.

  5. FREYR WATER

    Νορβηγία

    Η εταιρεία FREYR WATER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά. Έχει έδρα σε Stavanger, Νορβηγία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SEKKINGSTAD AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία SEKKINGSTAD AS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα ψάρια, θαλασσινά και σαλιγκάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, καπνιστά και παστά, και Ψάρια, καπνιστά και παστά. Έχει έδρα σε Skogsvåg, Νορβηγία.

  2. HOLMENS AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία HOLMENS AS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, και Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ. Έχει έδρα σε Stavanger, Νορβηγία.

  3. BERENTSENS BRYGGHUS AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία BERENTSENS BRYGGHUS AS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, και Χυμοί φρούτων και λαχανικών. Έχει έδρα σε Egersund, Νορβηγία.

  4. PAUL OLIVERSENS KOLONIAL AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία PAUL OLIVERSENS KOLONIAL AS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Sandnes, Νορβηγία.

  5. GABBAS AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία GABBAS AS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Stavanger, Νορβηγία.

  1. KINSARVIK FRUKTUTSALG AS

    Νορβηγία

  2. GOMAN-BAKERIET AS JÆREN

    Νορβηγία

  1. RITZ DELIKASSE AVD. PRODUKSJON

    Νορβηγία

  2. LEROY MAT GALLERIET AS

    Νορβηγία

  3. STAVANGER AKVARIEFORRETNING AS

    Νορβηγία

  4. N LIE-NIELSEN AS

    Νορβηγία

  5. COOP OKONOM BA

    Νορβηγία

  6. ASKO ROGALAND AS

    Νορβηγία

  7. FELLESKJOPET ROGALAND AGDER

    Νορβηγία

  8. BIOFLORA HELSEBUTIKKER AS

    Νορβηγία