Το 694 Aperitivo είναι ένα 100% βελγικό και 100% βιολογικό απεριτίφ που συνδυάζει τέλεια την πικράδα με φρουτώδεις νότες, αναδεικνύοντας τα μυστήρια κ...
Αυτή η νέα συνταγή με βάση το λευκό κρασί είναι μια παραλλαγή της κλασικής με νότες χειμερινών φρούτων. Το πορτοκάλι είναι πιο παρόν και προσφέρει διά...
Βασισμένο σε λευκό κρασί (AOP) και μακράν των φρούτων και των βοτάνων.
Σε μια εκλεπτυσμένη και κομψή φιάλη 50cl.
Λίγο γλυκό και πολύ αναζωογονητικό, ι...
Με πορφυρό χρώμα και πορτοκαλί ανταύγειες, αυτό το ποτό αποκαλύπτει αρώματα από σμέουρα και μαγειρεμένο δαμάσκηνο, που πρέπει να σερβίρεται πολύ κρύο ...
Ο Cynar είναι ένα πικρό γλυκό λικέρ με βάση την αγκινάρα, γνωστό για την ευελιξία και τη χαρακτηριστική του γεύση. Η γεύση του εμπλουτίζεται από μια έ...
Υποκράς φίλτρο αγάπης κόκκινο 75 cl ή 18.88 €/l
Το ποτό της Μεσαιωνικής Ευρώπης par excellence!
Από κρασί μπαχαρικών και μέλι από γαρίγκα αποτελεί αυτ...
Η νέα συνταγή OSCO, Le Rouge Ardent προσφέρει και πάλι όλη την εμπειρία ενός απεριτίφ χωρίς σταγόνα αλκοόλ.
Με μια όμορφη επίθεση από το verjus, μια ...
RUST, Amaro conceptettuale είναι ένα φυσικό πικρό που αποκτάται με κρύα έγχυση μιας μεγάλης ποσότητας μούρων από κυπαρίσσι, κινίνης και σορβιάς, λεπτώ...
Υποκύψτε στην κομψότητα του Bourgogne rouge, ενός κρασιού με αξιοσημείωτο βάθος και πολυπλοκότητα. Ωριμασμένο προσεκτικά σε γαλλικά δρύινα βαρέλια, αυ...
Φτιαγμένο από λευκό κρασί (AOP) και μακροχρόνια εκχύλιση φρούτων και βοτάνων.
Σε μια εκλεπτυσμένη και κομψή φιάλη 50cl.
Ελαφρώς γλυκό και πολύ αναζωογ...
Η μύτη αυτού του απεριτίφ με κάστανα θυμίζει τη μυρωδιά του ψητού κάστανου. Στο στόμα είναι λίγο βανιλένιο και γλυκό. Το κάστανο είναι παρόν, καθώς κα...
Οι Αρδέννες, αυτό το παλιό βουνό, μια πλατφόρμα από δάση, λιβάδια και κοιλάδες, οφείλουν το όνομά τους σε ένα δάσος, την Άρντενα Σίλβα. Για να ζήσετε ...
Θέλετε ένα κοκτέιλ προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας;
Είστε μια επιχείρηση και θέλετε ένα κοκτέιλ υπογραφής;
Είστε μια αποσταγματοποιία και θα θέλατε να...
νέλλε, κόλπος από κυπαρίσσι, δημητριακά, τζίντζερ, αψίνθιο,
ξύσμα λεμονιού και ξύσμα πορτοκαλιού.
Κάθε αρωματική ουσία αποστάζεται ανεξάρτητα η μία α...
Αψίνθιο από το Πονταλιέ.
Εφευρέθηκε το 1890 από τον κ. Αρμάντ ΓΚΙ, η συνταγή μεταδόθηκε κατά την απαγόρευση από το 1915 έως το 2001. Χάρη στη δουλειά...