...Ο κυλινδρικός θρυμματιστής έχει σχεδιαστεί
για να θρυμματίζει και να αλέθει
τους κόκκους των δημητριακών σε αλεσμένο
δημητριακό προκειμένου να αυξήσει
την πεπτικότητα και για πιο
ενδελεχή ανάμειξη με άλλες
τροφές. Πριν από την θρυμματιστική διαδικασία,
οι κόκκοι θα πρέπει να έχουν προ-καθαριστεί,
δεν πρέπει να περιέχουν πέτρες,
βίδες, καρφιά και άλλα αντικείμενα.
Ο Όμιλος POITTEMILL περιλαμβάνει τις εταιρείες Broyeurs POITTEMILL Ingénierie και FORPLEX industries, οι οποίες σχεδιάζουν βιομηχανικές λύσεις άλεσης και ταξινόμησης εδώ και πάνω από 80 χρόνια.
Ο Όμιλος POITTEMILL είναι προσανατολισμένος στην καινοτομία και δεν έχει σταματήσει να αναπτύσσει τις τεχνικές άλεσης λεπτού και ξηρής ταξινόμησης, συνδυάζοντας τις σχετικές λειτουργίες όπως η ξήρανση, η ...