...Μπισκόταμε γεύση φράουλα και στέβια. Χωρίς ζάχαρη, χωρίς μελάσα. Η γεύση φράουλας είναι μία από τις πιο δημοφιλείς γεύσεις μπισκότων.
βάρος: 100 γρ.
...Μπισκότα φτιαγμένα μεστέβια και φρουκτόζη, διακοσμημένα με μαρμελάδα. Συσκευασμένα σε χρωματιστή συσκευασία, βάρους 165 γρ. Η στέβια είναι ένα φυσικό γλυκαντικό που χρησιμοποιείται συχνά για να δώσει γεύση σε γλυκά προϊόντα. Τα φύλλα αυτού του φυτού χρησιμοποιούνται για να παραχθεί σιρόπι, το οποίο στη συνέχεια χρησιμοποιείται αντί για ζάχαρη.
Τα προϊόντα μεστέβια συνιστώνται για άτομα με...
... χρησιμοποιούν ζάχαρη πια. Η ζάχαρη σε κόκκους είναι ιδανική για γλυκάνισμα, ειδικά προϊόντων που χρειάζονται γλυκαντικό με μάζα παρόμοια με αυτή της ζάχαρης: προϊόντα όπως σφουγγάρι κέικ, μπισκότα, μάφινς κ.λπ. Είναι 3 φορές πιο γλυκιά από τη ζάχαρη.
Η ζάχαρη αποκτήθηκε μέσω CO-ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΣΗΣ, μια μέθοδος που μας επέτρεψε να μην προσθέσουμε αντισυσσωρευτικά. ΔΕΝ περιέχει: μαλτοδεξτρίνη, ινουλίνη, δεξτρόζη, λακτόζη ή τεχνητές γλυκαντικές ουσίες όπως η ασπαρτάμη, η σακχαρίνη ή το κυκλαμικό. Επίσης, ΔΕΝ είναι πηγή φαινυλαλανίνης. Είναι φυσική και πολύ καλά ανεκτή από τον οργανισμό.
...διαβητικούς. Ή απλά σε άτομα που επιθυμούν να διατηρήσουν τη γραμμή τους. Πιστεύουμε ότι υπάρχει ένας μακρύς δρόμος σε αυτόν τον τομέα για να καταφέρουμε να βάλουμε στην αγορά χιλιάδες προϊόντα γλυκαντικά μεστέβια - όπως γίνεται στην Ιαπωνία εδώ και 40 χρόνια - και ότι ανήκει στους κατασκευαστές γλυκαντικών στέβιας να προσφέρουν καλά γλυκαντικά στέβιας στη βιομηχανία τροφίμων για να εξαλείψουν τη ζάχαρη και τα τεχνητά γλυκαντικά από προϊόντα όπως η μαρμελάδα, τα μπισκότα, τα αρτοσκευάσματα, τα δημητριακά πρωινού, τα γιαούρτια, τα καραμέλες, όλα τα προϊόντα ζαχαροπλαστικής, σοκολάτες κ.λπ.