...Μια Ήπια Και Διακριτική Γεύση — Και Υψηλά Εκτιμημένη. Η Μπαραμούντι Είναι Πολύ Ευέλικτη Όσον Αφορά Το Μαγείρεμα: Μπορεί Να Τηγανιστεί, Να Ψηθεί, Να Ψηθεί Σε Σχάρα, Να Γίνει Στη Σχάρα, Να Ψηθεί Στον Ατμό Ή Να Τυλιχτεί Σε Αλουμινόχαρτο Και Να Μαγειρευτεί Σε Καυτές Στάχτες. Δοκιμάστε Την Στον Ατμό Με Τζίντζερ, Σκόρδο Και Κόλιανδρο.
Όγκος: 400γρ (±10%)/ 2τεμ Κατεψυγμένα...