Βέλγιο, Beringen
...Η πλευρά του στρειδιού βρίσκεται στην ωμοπλάτη και όταν αποσπαστεί από τον ώμο μπορεί να κοπεί σε μπριζόλες για τηγάνισμα ή ψητό. Έχει μια λεπτή γραμμή χόνδρου που διατρέχει το κέντρο της μπριζόλας, η οποία θα πρέπει να χαραχθεί για να αποτραπεί η καμπυλότητα κατά το μαγείρεμα. Είναι επίσης μια τέλεια κοπή για τηγάνισμα με την πλούσια γεύση και την τρυφερότητά της.
Χαρτοφυλάκιο (189)

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play