...Σχεδιάστηκε για να αυτοματοποιήσει τη διαδικασία χειροκίνητης επικάλυψης σοκολάτας σε καζάνια επικάλυψης. Η διαδικασία αντλίας του προϊόντος πραγματοποιείται με τη βοήθεια συμπιεστού αέρα. Συνιστούμε τη χρήση φίλτρου σωματιδίων, φίλτρου απομάκρυνσης υγρασίας, φίλτρου λαδιού και φίλτρου ενεργού άνθρακα. Χάρη στον μηχανικό ελατήριο διακόπτη πίεσης, η δεξαμενή είναι ασφαλής από υπερπίεση. Οι αισθητήρες επιπέδου παρέχουν προειδοποίηση όταν η δεξαμενή είναι γεμάτη ή άδεια. Η μηχανή ψεκασμού σοκολάτας ελέγχεται από PLC και HMI.
Χαρτοφυλάκιο (10)