...Levaduras Lesaffre
Αν και αόρατη με γυμνό μάτι, η μαγιά είναι ένας ζωντανός μικροοργανισμός απαραίτητος στη διαδικασία παρασκευής ψωμιού που βρίσκεται στη ζύμη, ουσιώδης στη ρύθμιση αρωμάτων και ζύμωσης αυτής. Οι μαγιά μας χαρακτηρίζονται από την κανονικότητά τους, την ποιότητα και την υψηλή τους ικανότητα ζύμωσης, πάντα προσέχοντας τις λεπτομέρειες της γεύσης, των αρωμάτων, της ευκολίας χρήσης κ.λπ.
Προσφέρουμε διαφορετικές παρουσιάσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης:...