... προς κατανάλωση όταν ο πάτος είναι κρύος αλλά όχι παγωμένος.
Αν αφήσετε λίγο χώρο μεταξύ των σκευών, μπορείτε να ξεπαγώσετε αρκετούς μίνι δίσκους ταυτόχρονα.
Μπορείτε επίσης να ξεπαγώσετε σε θερμοκρασία δωματίου. Σε 20°C η μίνι κρεμ μπρουλέ ξεπαγώνει σε περίπου μισή ώρα.
...Φοντάν σοκολάτας, Μίνι-κέικ ή Μπράουνι, μια επιλογή συνταγών, σε ατομική μορφή για να πολλαπλασιάσετε τις ευκαιρίες κατανάλωσης, είτε σε ένα επιδόρπιο στο πιάτο, είτε σε ένα απολαυστικό σνακ ή μια προσφορά σνακ.
Ο επαγγελματισμός και η τεχνογνωσία του Μισέλ Κρέμερ αναγνωρίζονται σήμερα σε όλα τα κανάλια που εμπορεύονται ζαχαροπλαστική και στους επαγγελματίες του τομέα της εστίασης:
· Οι Αρτοποιοί-Ζαχαροπλάστες
· Η Ξενοδοχία και η Εστίαση
· Το Catering
· Το Λιανικό εμπόριο
Ο Μισέλ Κρέμερ είναι παρών παντού όπου η λέξη γαστρονομία έχει νόημα.