...25 KG Σακούλα Kraft. Προορισμός Χρήσης Μείγμα ψωμιού Sudem (10 κιλά), το συστατικό μαγιά (για ψωμάκια 300 ΓΡ, για μεγάλα ψωμιά 400 γ) και νερό (6 λίτρα) αναμειγνύονται και μετατρέπονται σε ζύμη. Θερμοκρασία ζύμης 25-27 °C για 10 λεπτά αργά, 7 λεπτά γρήγορα ζυμώνονται. Για 1η Ζύμωση 15 λεπτά (στον πάγκο) Για 2η Ζύμωση, απαιτούνται 30 λεπτά για ζύμωση. Ψήνεται για 30-35 λεπτά. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.