...25 KG Σακούλα Κράφτ.
Προορισμός Χρήσης: Μείγμα ψωμιού Sudem (10 kg), το συστατικό μαγιά (για ψωμάκια 300 GR, για μεγάλα ψωμιά 400 g) και νερό (6 λίτρα) αναμειγνύονται και μετατρέπονται σε ζύμη.
Η θερμοκρασία της ζύμης είναι 25-27 °C για 10 λεπτά αργή, 7 λεπτά γρήγορη ζύμωση.
Για 1η Ζύμωση: 15 λεπτά (στην επιφάνεια).
Για 2η Ζύμωση: Χρειάζονται 30 λεπτά για ζύμωση.
Ψήνεται για 30-35 λεπτά.
Αποθήκευση 1 έτος σε δροσερό και ξηρό μέρος.