Τουρκία, Antalya
...25 KG Σακούλα Κράφτ. Προορισμός Χρήσης: Μείγμα ψωμιού Sudem (10 kg), το συστατικό μαγιά (για ψωμάκια 300 GR, για μεγάλα ψωμιά 400 g) και νερό (6 λίτρα) αναμειγνύονται και μετατρέπονται σε ζύμη. Η θερμοκρασία της ζύμης είναι 25-27 °C για 10 λεπτά αργή, 7 λεπτά γρήγορη ζύμωση. Για 1η Ζύμωση: 15 λεπτά (στην επιφάνεια). Για 2η Ζύμωση: Χρειάζονται 30 λεπτά για ζύμωση. Ψήνεται για 30-35 λεπτά. Αποθήκευση 1 έτος σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Χαρτοφυλάκιο (194)

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play