...Αφού το δοκιμάσετε μία φορά, θα ετοιμάζετε πιάτα με πλιγούρι τακτικά. Ο λεπτός κόκκος πλιγουριού TM "TERRA" είναι κατάλληλος για την παρασκευή νόστιμων συνοδευτικών πιάτων, γεμιστών, σαλατών και σούπας. Τα προϊόντα μας είναι ήδη γνωστά και εκτιμώμενα από τους γκουρμέ σε 45 χώρες του κόσμου.
Η τεχνολογία επεξεργασίας του ολόκληρου κόκκου σιταριού, από τον οποίο παράγεται το τελικό προϊόν, επιτρέπει τη διατήρηση όλων των ωφέλιμων ιδιοτήτων του. Το πλιγούρι απορροφάται εύκολα από τον οργανισμό και δεν υστερεί σε γεύση σε σχέση με το ρύζι.
...Ο Ψιλοκομμένος Πλιγούρι (γνωστός και ως "μπουλγκούρ" ή ακόμα και "μπουλγκούλ") είναι ένα προϊόν ολικής αλέσεως που παρασκευάζεται από σκληρούς κόκκους κόκκινου χειμερινού σιταριού. Για να παρασκευαστεί, οι αποφλοιωμένοι κόκκοι σίτου υποβάλλονται σε επεξεργασία για να αφαιρεθεί μια μικρή ποσότητα του πίτουρου, στη συνέχεια ατμίζονται, ξηραίνονται και θρυμματίζονται σε ψιλή μορφή.
Ιδρυμένη το 1990 στη Μάρντιν, η İpek Bulgur είναι μια εταιρεία που παράγει το Μάρντιν Μπούλγκορ, ένα γεωγραφικά καταχωρισμένο εμπορικό σήμα. Η εταιρεία έχει αποκτήσει φήμη στις εθνικές και διεθνείς αγορές. Παράγεται από 100% σιτάρι σκληρού τύπου, ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του Μάρντιν Μπούλγκορ είναι η αμετάβλητη γεύση και άρωμά του κατά το μαγείρεμα. Υπάρχουν οι μάρκες İpek, Tay, Çem...
Η Baharoğlu Tarım Ürünleri A.Ş. ξεκίνησε τις δραστηριότητές της ως οικογενειακή επιχείρηση το 1945. Σε αυτά τα χρόνια, κατάφερε να γίνει ένας από τους πρώτους παραγωγούς της περιοχής σε όσπρια και ξηρά τρόφιμα, ειδικά πλιγούρι, σε παλιές βιομηχανικές περιοχές, με χαμηλή μηχανική ισχύ και υψηλή χειρωνακτική εργασία. Μέσω της εμπειρίας και της εμπιστοσύνης που αποκτήθηκε με τα χρόνια, γεννήθηκε το ε...