Γαλλία, Soreze
...Κατσαρόλα τουρσί και λακτο-ζύμωση με υδατοστεγές καπάκι από εμαγιέ πηλό, χωρητικότητας 15 λίτρων. Ιδανική για τουρσί και άλλα λαχανικά και τρόφιμα. Παραδίδεται με ένα ζευγάρι πέτρες κομμένες σε ημικύκλια διαμέτρου 25 εκ. και καπάκι. Διάμετρος: 27 εκ. ύψος: 47 εκ. REF:POTLAC15 Κύριο υλικό: εμαγιέ πηλός Χρώμα: καφέ Χωρητικότητα (λ.): 15 Διάμετρος: 27 εκ. Ύψος: 47 εκ. Καθαρό βάρος: 14,15 κιλά...
Χαρτοφυλάκιο (195)
Τουρκία, Izmir
Η LAKTO Dairy Technologies ανήκει σε μια οικογένεια που δραστηριοποιείται στον τομέα της κτηνοτροφίας εδώ και 45 χρόνια, τόσο ακαδημαϊκά όσο και ως εταιρική ταυτότητα. Η LAKTO παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την κτηνοτροφία, δηλαδή για εγκαταστάσεις εκτροφής βοοειδών, προβάτων και κατσικιών. Ποιοτικός εξοπλισμός, τεχνογνωσία και λειτουργικά συστήματα είναι οι τρεις απαραίτητες προϋποθέσεις για μι...
Χαρτοφυλάκιο (10)
Λετονία, Riga
...Ο φυσικός καινοτόμος ανοσοενισχυτής με βάση τα κυτταρικά τοιχώματα λακτο- και μπιφιδοβακτηρίων σε συνδυασμό με εχινάκεια και ασκορβικό οξύ. Ενεργοποιεί όλους τους μηχανισμούς ανοσοπροστασίας, που έχουν εξασθενηθεί από καθημερινές επιβαρύνσεις, λοιμώξεις και άγχος. Μειώνει τον κίνδυνο σχηματισμού κακοήθων νεοπλασμάτων. Χρόνιες ηπατικές παθήσεις, τακτική επιρροή επιβλαβών ουσιών στη βιομηχανία, υψηλές φυσικές δραστηριότητες, εντατικές αθλητικές δραστηριότητες, πρόληψη ογκολογικών παθήσεων. ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 20 κάψουλες των 0,31 γρ Ημερομηνία λήξης: 26.05.26 Barcode: 4627099310016 Άρθρο: 7030090...
Χαρτοφυλάκιο (93)
Γερμανία, Garstedt
... λακτο-χορτοφαγική διατροφή - χωρίς γλουτένη - χωρίς λακτόζη - Κοσέρ, ΧΑΛΑΛ Εφαρμογές: - Παγωτό - Γέμισμα γλυκών - Μαρμελάδα - Ζελέ - Μαρμελάδα - Φρουτοσαλάτες - Γλάσο για τούρτες - Γέμισμα για αρτοσκευάσματα και ζαχαροπλαστική - Φρουτοκοκτέιλ...
Χαρτοφυλάκιο (45)
Γαλλία, Agen Cedex 9
Η SOJAMI ιδρύθηκε το 1997 από τον Jean-James GARREAU, διδάκτορα βιολογίας. Ειδικευόμαστε στη λακτο-ζύμωση της σόγιας και παράγουμε μια πλήρη γκάμα φυτικών ειδών με βάση τη βιολογική σόγια που καλλιεργείται στο Νότιο Δυτικό τμήμα της Γαλλίας και προέρχεται από μια μη ΓΤΟ παραγωγική αλυσίδα. Η λακτο-ζύμωση της σόγιας είναι μια μοναδική διαδικασία με εξαιρετικά διατροφικά και γευστικά πλεονεκτήματα...