...Βαθμός: 100% Μπαρμπέρα.
Οινοποίηση: παραδοσιακή ζύμωση με εκχύλιση για περίπου 18 ημέρες.
Ωρίμανση: 18 μήνες σε γαλλικά βαρέλια.
Χρώμα: βαθύ ρουμπινί, με τάση προς το γρανάτη.
Άρωμα: κομψό και πολύπλοκο, με νότες ώριμου φρούτου σε φόντο γλυκών μπαχαρικών.
Γεύση: γεμάτη, με πλούσια και βελούδινη δομή, με μακρύ και επίμονο φινάλε.
Αλκοολικός βαθμός: ±14%
Γαστρονομικός συνδυασμός:
Κατάλληλο για πιάτα πρώτα και δεύτερα πολύ γευστικά, κυρίως αν περιέχουν κόκκινα κρέατα.
Σερβίρετε σε θερμοκρασία περίπου 18°C.