Ιταλία, Monteu Roero
...Βαθμός: 100% Μπαρμπέρα. Οινοποίηση: παραδοσιακή ζύμωση με εκχύλιση για περίπου 18 ημέρες. Ωρίμανση: 18 μήνες σε γαλλικά βαρέλια. Χρώμα: βαθύ ρουμπινί, με τάση προς το γρανάτη. Άρωμα: κομψό και πολύπλοκο, με νότες ώριμου φρούτου σε φόντο γλυκών μπαχαρικών. Γεύση: γεμάτη, με πλούσια και βελούδινη δομή, με μακρύ και επίμονο φινάλε. Αλκοολικός βαθμός: ±14% Γαστρονομικός συνδυασμός: Κατάλληλο για πιάτα πρώτα και δεύτερα πολύ γευστικά, κυρίως αν περιέχουν κόκκινα κρέατα. Σερβίρετε σε θερμοκρασία περίπου 18°C.
Χαρτοφυλάκιο (10)

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play