Γαλλία, Marseille
... καρύδα κάσιου W320. Συστατικά Καρύδια Κάσιου Αλάτι Άμυλο πατάτας Στην CROC’ELLA, το γαλλικό και μαρσεγιέζικο εργαστήριο ξηρών καρπών, όλοι οι ξηροί καρποί μας είναι καβουρδισμένοι ΣΤΕΓΝΑ, χωρίς λάδια, χωρίς συντηρητικά, χωρίς πρόσθετα και χωρίς χρωστικές. Στην CROC’ELLA, φροντίζουμε να καβουρδίζουμε τους ξηρούς καρπούς (αμύγδαλα, φιστίκια, καρύδια κάσιου και άλλα) όσο το δυνατόν πιο φυσικά, χρησιμοποιώντας όσο το δυνατόν λιγότερα συστατικά. Και φυσικά, διατίθενται διάφοροι τύποι συσκευασίας ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Χαρτοφυλάκιο (145)
Γερμανία, Niederkrüchten
...-6 λιπαρά οξέα. Επιπλέον, το έλαιο μακαντάμιας περιέχει πολύ φυσικό βιταμίνη Ε, που υπόσχεται καλή διάρκεια ζωής. Χρησιμοποιείται συχνά για την εξαγωγή φυσικής βιταμίνης Ε (τοκοφερόλη). Περισσότερες πληροφορίες: Η μακαντάμια αποκαλείται επίσης βασίλισσα των ξηρών καρπών, αν και στην πραγματικότητα είναι ένα πυρηνόκαρπο και επομένως δεν είναι ξηρός καρπός. Αυτός ο τίτλος αποδόθηκε στη μακαντάμια λόγω του υψηλού ποσοστού ελαίου που περιέχει. Με 75% λάδι, έχει την υψηλότερη περιεκτικότητα σε λάδι μεταξύ των ξηρών καρπών. Οι μακαντάμιες πρώτα ξηραίνονται σε ποσοστό 1,5% υγρασίας και στη συνέχεια...
Χαρτοφυλάκιο (93)
Λουξεμβούργο, Rosport
Αποκλειστικός εισαγωγέας μεγάλων κρασιών και ποτών από όλο τον κόσμο: κρασιά, κοκτέιλ με βάση το κρασί, σαμπάνιες, ποτά. Αλλά και τρόφιμα όπως ελαιόλαδα και λάδια ξηρών καρπών ή ξίδια, καθώς και αξεσουάρ όπως ποτήρια ή σερβιτόροι.