Η SARL des 2 Puys είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στην καρδιά του Περικορντ, ειδικευμένη στην παραγωγή καρυδιών εδώ και πάνω από 20 χρόνια.
Καλλιεργούμε με πάθος και τεχνογνωσία τις ποικιλίες Franquette BIO, Fernor και Chandler. Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων όπως ξηροί καρποί, κομμάτια καρυδιών, λάδι καρυδιού καθώς και καρύδια καλυμμένα με σοκολάτα.
Συσκευασία σε σακούλες...
Η Exim GmbH East-West Trade είναι μια κορυφαία εταιρεία στον τομέα του διεθνούς εμπορίου και ειδικεύεται στην ανταλλαγή αγαθών και υπηρεσιών μεταξύ Ανατολικής και Δυτικής Ευρώπης. Από την ίδρυσή της, η Exim GmbH έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη σύνδεση εταιρειών από τις δύο περιοχές και στην υποστήριξή τους για την είσοδο σε νέες αγορές. Με μια βαθιά κατανόηση των ιδιαιτεροτήτων και των απα...
Από το 1873, η Alélor είναι κατασκευαστής μουστάρδων, ραπανάκι και καρυκευμάτων. Η οικογενειακή επιχείρηση με 20 υπαλλήλους, η Alélor είναι το τελευταίο εργοστάσιο μουστάρδας στην Αλσατία και το μοναδικό εργοστάσιο επεξεργασίας ριζών ραπανάκι στη Γαλλία. Η Alélor συνεργάζεται με το Επιμελητήριο Γεωργίας για να υποστηρίξει τον τοπικό αγροτικό τομέα και να διατηρήσει την καλλιέργεια σπόρων μουστάρδα...
... καρύδα κάσιου W320.
Συστατικά
Καρύδια Κάσιου
Αλάτι
Άμυλο πατάτας
Στην CROC’ELLA, το γαλλικό και μαρσεγιέζικο εργαστήριο ξηρώνκαρπών, όλοι οι ξηροί καρποί μας είναι καβουρδισμένοι ΣΤΕΓΝΑ, χωρίς λάδια, χωρίς συντηρητικά, χωρίς πρόσθετα και χωρίς χρωστικές.
Στην CROC’ELLA, φροντίζουμε να καβουρδίζουμε τους ξηρούς καρπούς (αμύγδαλα, φιστίκια, καρύδια κάσιου και άλλα) όσο το δυνατόν πιο φυσικά, χρησιμοποιώντας όσο το δυνατόν λιγότερα συστατικά.
Και φυσικά, διατίθενται διάφοροι τύποι συσκευασίας ανάλογα με τις ανάγκες σας.
...-6 λιπαρά οξέα. Επιπλέον, το έλαιο μακαντάμιας περιέχει πολύ φυσικό βιταμίνη Ε, που υπόσχεται καλή διάρκεια ζωής.
Χρησιμοποιείται συχνά για την εξαγωγή φυσικής βιταμίνης Ε (τοκοφερόλη).
Περισσότερες πληροφορίες:
Η μακαντάμια αποκαλείται επίσης βασίλισσα των ξηρώνκαρπών, αν και στην πραγματικότητα είναι ένα πυρηνόκαρπο και επομένως δεν είναι ξηρός καρπός. Αυτός ο τίτλος αποδόθηκε στη μακαντάμια λόγω του υψηλού ποσοστού ελαίου που περιέχει. Με 75% λάδι, έχει την υψηλότερη περιεκτικότητα σε λάδι μεταξύ των ξηρώνκαρπών. Οι μακαντάμιες πρώτα ξηραίνονται σε ποσοστό 1,5% υγρασίας και στη συνέχεια...
Αποκλειστικός εισαγωγέας μεγάλων κρασιών και ποτών από όλο τον κόσμο: κρασιά, κοκτέιλ με βάση το κρασί, σαμπάνιες, ποτά. Αλλά και τρόφιμα όπως ελαιόλαδα και λάδιαξηρώνκαρπών ή ξίδια, καθώς και αξεσουάρ όπως ποτήρια ή σερβιτόροι.