...Το καβουρδισμένο κρεμμύδισε κομμάτια έχει μια ψημένη γεύση με τραγανή υφή, ιδανικό για να ενισχύσει τη γεύση των μπιφτεκιών, των σαλατών και των κασερόλας. Προσθέτει μια αλμυρή, καραμελωμένη γεύση κρεμμυδιού σε διάφορα πιάτα.
...Οι κρεμμυδόφλουδες και η σκόνη κρεμμυδιού είναι βασικά συστατικά σε πολλές μαγειρικές εφαρμογές. Οι κρεμμυδόφλουδες είναι λεπτοκομμένες και αποξηραμένες, ενώ η σκόνη κρεμμυδιού παρασκευάζεται από αφυδατωμένα, αλεσμένα κρεμμύδια. Και οι δύο μορφές χρησιμοποιούνται σε καρυκεύματα, μίγματα μπαχαρικών και τρίψιμο κρέατος. Οι κρεμμυδόφλουδες προσθέτουν μια γλυκιά γεύση σε σούπες, στιφάδο και κατσαρόλες, ενώ η σκόνη κρεμμυδιού είναι ευέλικτη σχεδόν σε όλα τα αλμυρά πιάτα. Για να διατηρήσουν την ισχύ τους, και οι δύο θα πρέπει να αποθηκεύονται σε αεροστεγή δοχεία, μακριά από το φως και την υγρασία.