Από το 1960, η ομάδα μας από σοκολατοποιούς παράγει χιλιάδες σοκολάτες κάθε χρόνο, τηρώντας πάντα την παραδοσιακή τέχνη με υπομονή και σεβασμό. Η Royale Normande δεσμεύεται υπέρ της αριστείας παράγοντας το δικό της praliné, το οποίο εγγυάται μοναδικές και βαθιές γεύσεις για εμάς και για εσάς. Το πλεονέκτημα αυτής της προσέγγισης είναι ότι μπορούμε να παρακολουθούμε τη συνταγή του praliné και την π...
...Η Πάστα μας προέρχεται από έναν συνδυασμό Σοκολάτας μαύρης Excellence 55 % και ενός νόστιμου πραλίνας Αμυγδάλων και Φουντουκιών. Ανακαλύψτε αυτή τη μοναδική και γευστική συνταγή στην οποία προστίθενται νόστιμα κομμάτια από τραγανές κρέπες. Πάντα περισσότερες γεύσεις με αυτή την τραγανή εκδοχή! Συστατικά: αμύγδαλα, φουντούκια, ζάχαρη, Σοκολάτα μαύρη 55 %, κομμάτια κρέπας. Διάρκεια συντήρησης: 6 μήνες.
...βούτυρο, ηλιέλαιο, σκόνη γάλακτος, κριθάρι.
Αυτή η κρέπα δαντέλας είναι ιδανική για να δημιουργήσετε βάσεις για τραγανά γλυκά (αναμειγμένη με πραλίνα, τζιαντούγια, σοκολάτα κάλυψης, πάστα φιστικιού, πάστα φουντουκιού, μεταξύ άλλων).
Απλώστε με τον πλάστη ανάμεσα σε δύο φύλλα χαρτιού γκουιτάρ ή σιλικόνης, κόψτε με τη βοήθεια κουπ πατ από ανοξείδωτο χάλυβα ή μαχαιριών.
Συσκευασία: 300γρ
Συμβουλές σεφ:
Για να αδιαβροχοποιήσετε την πασπαλισμένη κρέπα δαντέλας, προσθέστε 5% λιωμένο βούτυρο κακάο.
Κωδικός: D200523
Σε απόθεμα: 11 προϊόντα
Διαστάσεις: 300 γρ...