...Οι σαλιγκάρια Helix Aperta, γνωστά καλύτερα ως Μονακέλλες, Αττουπατέλλες ή Μονζέττες, είναι σαλιγκάρια της υπαίθρου με ένα καφέ/πρασινωπό κέλυφος, την αναγνωρίσιμη επικάλυψη ή "κρέμα" λευκού χρώματος και πολύτιμα και νόστιμα κρέατα.
Τι κάνει τις μονακέλλες μας ξεχωριστές;
- Δεν προέρχονται από εντατικές εκτροφές
- Συλλέγονται στο φυσικό τους περιβάλλον, ελεύθερες να κινούνται και να τρέφονται με...
Ο σεφ Jean-Michel Querci, από την Κορσική, θέλει μέσω των δημιουργιών του να μοιραστεί την αγάπη του για τα προϊόντα του νησιού του. Εφευρέτης της μαρμελάδας με βάση το Brocciu (φρέσκο τυρί από την Κορσική), ο σεφ μας προτείνει ένα γαστρονομικό ταξίδι στις ρίζες του. Η σειρά "O Mà" είναι πολύ ποικιλόμορφη και περιλαμβάνει γλυκές απολαύσεις (μαρμελάδες, αλείμματα, αρωματισμένα σάκχαρα, γλυκά) έως α...
...Η ιδέα αυτής της κρέμας προέρχεται από μια αρχική χρωματική αντίληψη. Τα δύο προϊόντα, με σχεδόν αντίθετα χρώματα αλλά που και τα δύο τραβούσαν την προσοχή. Η ένωση των καρδιών αγκινάρας με το μαύρο τρούφα, όλα σε ελαιόλαδο, έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό προϊόν ως γέμιση για ταρτίνες, πίτσες και φocacce.
Συστατικά: αγκινάρες (65%), ελαιόλαδο, ελιές, μαύρη καλοκαιρινή τρούφα (tuber aestivum Vitt.) 5%, αλάτι, αρώματα.
Συμβουλές: Εξαιρετική σάλτσα για ζυμαρικά, λευκά κρέατα ή ως βάση για σάλτσες.
...Ανακαλύψτε τη δυνατή γεύση της αγκινάρας σε συνδυασμό με τη γλυκύτητα της πράσινης ελιάς σε αυτή την κρέμα που παρασκευάζεται με ελαιόλαδο για ένα απεριτίφ γεμάτο φρεσκάδα και ελαφρότητα.
Απολαύστε την κρύα ως απεριτίφ πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί.
Ημερομηνία συντήρησης χωρίς άνοιγμα: 3 χρόνια
Βάρος: 90 γρ
Συστατικά: αγκινάρες 73,8%, πράσινες ελιές 15,4%, ελαιόλαδο 7,9%, αλάτι 2,0%, πιπέρι 1,0%
Η...