...Φιλέτα αντσούγιας σε ηλιέλαιο σε κλασική συσκευασία χονδρικής
600 γρ περιεχόμενο; VE 12 κονσέρβες ανά χαρτοκιβώτιο, 120 χαρτοκιβώτια ανά παλέτα
Αλιευτική περιοχή / Είδος: FAO 34/37 - engraulis encrasicolus
Μοναδικό EAN: 4260368750139
EAN χαρτοκιβωτίου: 4260368750047
Συσκευασία: 630 ml κονσέρβα από λευκό μέταλλο
Μονάδα συσκευασίας: 12 κονσέρβες σε χαρτοκιβώτιο
Ημερομηνία λήξης: 18/24 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής...
... γεύσεις
Πριν μιλήσουμε για συνταγές, εδώ είναι μια λίστα με υλικά που ταιριάζουν τέλεια με το φιλέτο αντσούγιας μαριναρισμένο σε ελαιόλαδο. Αν έχετε μια συνταγή που χρησιμοποιεί κυρίως αυτά τα υλικά, τότε μπορείτε σίγουρα να προσθέσετε αντσούγια και να πετύχετε σε όλες τις περιπτώσεις:
- Πράσινη ή μαύρη ελιά
- Ντομάτα (φρέσκια, θρυμματισμένη, ντοματίνια...)
- Κάππαρη
- Ψητές πιπεριές
- Κολοκυθάκι
- Πατάτες
- Τυριά μοτσαρέλα και φέτα
- Βραστό αυγό, μαγιονέζα ή ομελέτα
- Σκελίδες σκόρδου.
...Νόστιμες αντσούγιες από τη Σαντονιά, παρασκευασμένες με ψάρεμα από τον Κανταβρικό, και σύμφωνα με την παραδοσιακή μέθοδο, ώστε να φτάσουν στο σπίτι σου οι καλύτερες αντσούγιες και στις καλύτερες δυνατές συνθήκες.
Φροντίζουμε τα προϊόντα μας με αγάπη και σεβασμό, και αυτό θα το καταλάβεις στο τραπέζι σου.
Συστατικά: Φιλέτα αντσούγιας, ελαιόλαδο και αλάτι
Καθαρό βάρος: 125 γρ
Στραγγισμένο βάρος: 65 γρ
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: (Ανά 100 γρ στραγγισμένου προϊόντος)
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΞΙΑ: 217 kcal (908 kJ)
ΛΙΠΑΡΑ: 13 γρ
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ: < 1 γρ
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ: 25 γρ
ΑΛΑΤΙ: 13 γρ...
"Sea Delight" μέσω της μάρκας "Manuel Claros" επιλέγει μόνο τις καλύτερες πρώτες ύλες για όλα τα προϊόντα της. Είμαστε παραγωγοί, χειροποίητοι κατασκευαστές ποιότητας:
-Φιλέτα Αντσόνας σε Ελαιόλαδο
-Φρέσκοι Μπακαλιάροι σε Ξύδι
-Αντσόνα με Ελιές και Μπαντερίλες
-Σαρδέλες σε Ελαιόλαδο Ρέγκα (φυσικές, με πάπρικα και σε ρολά με αγγουράκι)
-Γκάμα Γκουρμέ (αντσόνες, μπακαλιάροι...)
Η ποιότητα όλ...
Πιστεύουμε στην ποιότητα των προϊόντων που παράγονται στην Ισπανία, γι' αυτό θέλουμε να τα μοιραστούμε με τον υπόλοιπο κόσμο.
Οι Αστούριοι είναι περήφανοι για το τυρί κατσίκας τους, οι Βαλενθιάνοι για την παέγια τους, οι Ριοχάνες για το κρασί τους, αλλά όλη η Ισπανία χαίρεται όταν τα προϊόντα και οι συνταγές μας ξεπερνούν τα σύνορά μας. Ως Ισπανοί, είμαστε περήφανοι για τη γαστρονομία μας και την ...
... Βορρά κομμένο σε ελαιόλαδο
- μια κονσέρβα HANSA με φρέσκο Μποκάρτε σε ελαιόλαδο
- δύο κονσέρβες RR125 με Μύδια από τις Ρίες Γαλικίας σε μαρινάδα
Αυτή η επιλογή περιλαμβάνει την κύρια αναφορά μας, την Αντσόβα από τον Κανταβρικό που παρασκευάζεται χειροποίητα, ζυμωμένη στο χέρι και παρουσιασμένη σε τρεις διαφορετικές μορφές. Η ίδια ποιότητα προϊόντος και διάφοροι τύποι κονσέρβας κατάλληλοι για κάθε κατάσταση κατανάλωσης. Η ημι-συντήρηση της αντσόβας πρέπει να διατηρείται σε ψυγείο μέχρι λίγα λεπτά πριν την κατανάλωσή της, σε θερμοκρασία δωματίου, ώστε το ελαιόλαδο της να...
...
- Μπενίτο του Βορρά, Τόνος, Σαρδέλες, Γαρίδες, Καλαμάρια, Μυδιές, Ναβάχες και Αγγούρια.
- Χειροποίητες κονσέρβεςΑντσούγιας και Μπουκαρονιών.
- Κονσέρβες από τον Κήπο
- Τυριά από διάφορες Δεσμεύσεις Προέλευσης Ισπανίας (Αστούρια, Γαλικία και Εξτρεμαδούρα).
- Μέλια και Μαρμελάδες (Χειροποίητες), 40 γεύσεις.
- Κρόκος, Πιπέρι και άλλα μπαχαρικά.
- Τουρσί (ελαιόλαδα, κρεμμυδάκια, μπαντερίλες κ.λπ.)
- Ρύζια και Όσπρια
- Κόκκινα, Ροζέ, Λευκά και Γλυκά (Επιδόρπια) κρασιά, με όλες τις Δ.Ο.
- Βερμούτ, Φίνα και Μανζανίγια.
- Σαμπάνιες και Σαμπάνια
- Χειροποίητα Λικέρ...