...25 KG Σακούλα Κράφτ. Προορισμός Χρήσης Μείγμα ψωμιού Sudem (10 kg), το συστατικό μαγιά (για ψωμάκια 300 GR, για μεγάλα ψωμιά 400 g) και νερό (6 λίτρα) αναμειγνύονται και μετατρέπονται σε ζύμη. Η θερμοκρασία της ζύμης είναι 25-27 °C για 10 λεπτά αργή, 7 λεπτά γρήγορη ζύμωση. Για 1η Ζύμωση 15 λεπτά (στην επιφάνεια εργασίας). Για 2η Ζύμωση, απαιτούνται 30 λεπτά ζύμωσης. Ψήνεται για 30-35 λεπτά. Αποθήκευση 1 έτος σε δροσερό και ξηρό μέρος.