...Ο Γκιγιόμ και η Ελένη ανέλαβαν ένα μέρος της οικογενειακής φάρμας των γονιών του Γκιγιόμ το 2016. Επέκτειναν την επιφάνεια που αφιερώνεται στη ραβέντι. Σήμερα, καλλιεργούν 4 εκτάρια ραβέντι. Η Ελένη προσφέρει τα μεταποιημένα προϊόντα τους με βάση τη ραβέντι.
Από το 1980, η εταιρεία Confit de Provence έχει καθιερωθεί στην γαλλική αγορά μαρμελάδων προσφέροντας στους πελάτες της πρώτης ποιότητας πρώτες ύλες, μοναδική τεχνογνωσία και προσεγμένη υπηρεσία ποιότητας.
Σήμερα, η επιχείρηση παράγει περισσότερους από 1.500 τόνους βιολογικών, ελαφρών και παραδοσιακών μαρμελάδων κάθε χρόνο για έναν μεγάλο αριθμό περιφερειακών, εθνικών και διεθνών εμπορικών σημάτω...