...Ο Γκιγιόμ και η Ελένη ανέλαβαν μέρος της οικογενειακής φάρμας των γονιών του Γκιγιόμ το 2016. Επέκτειναν την καλλιέργεια ραβέντι. Σήμερα, καλλιεργούν 4 εκτάρια ραβέντι. Η Ελένη προσφέρει τα επεξεργασμένα προϊόντα τους που παρασκευάζονται από ραβέντι.
Από το 1980, η εταιρεία Confit de Provence έχει καθιερωθεί στην γαλλική αγορά μαρμελάδων προσφέροντας στους πελάτες της πρώτης ποιότητας πρώτες ύλες, μοναδική τεχνογνωσία και προσεγμένη υπηρεσία ποιότητας.
Σήμερα, η επιχείρηση παράγει περισσότερους από 1.500 τόνους βιολογικών, ελαφρών και παραδοσιακών μαρμελάδων κάθε χρόνο για έναν μεγάλο αριθμό περιφερειακών, εθνικών και διεθνών εμπορικών σημάτω...