Καλώς ήρθατε στην Öksüzoğulları HoReCa, τον αξιόπιστο διανομέα τουρκικών λύσεων τραπεζιού από το 1968. Εξειδικευμένοι στη διανομή πορσελάνης, γυαλιού, κρυστάλλινου γυαλιού, ατσαλιού, ξύλου και σχετικών προϊόντων, βασιζόμαστε στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την ταχεία εξυπηρέτηση. Ως πρωτοπόροι στον κλάδο, πιστεύουμε ότι οι μάρκες που εκπροσωπούμε θα αποκτήσουν σημαντική θέση στην αγορά. Συνεργαζ...
Χαρτοφυλάκιο (212)
Τουρκία, Denizli
...Πορσελάνη, κεραμικά και σκεύη από πέτρα, διακοσμημένα και απλά γυάλινα σκεύη, premium και χειροποίητα σκεύη (γυαλί, πορσελάνη), κούπες, σετ τσαγιού και καφέ, γυάλινα ποτήρια, αξεσουάρ σερβιρίσματος, υπαίθρια γεύματα, ανοξείδωτο ατσάλι μαχαιροπίρουνα, τραπεζομάντιλα.
Χαρτοφυλάκιο (7)
Ιαπωνία, Tokyo
...Η φωτογραφία είναι μια κοπή εικόνας. 3 μεγέθη χωρίς καπάκι για φούρνο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για μαρινάρισμα και άλλα. Κατάλληλο έως μείον 20 βαθμούς Κελσίου για ψυγεία. Μικρό μέγεθος: W145 D95 H50 0.45L 0.19kg Μεσαίο μέγεθος: W175 D115 H55 0.76L 0.28kg Μεγάλο μέγεθος: W200 D160 H60 1.35L 0.41kg Είναι πολύ βολικό γιατί μπορείτε να γράφετε σημειώσεις στο πλάι με μαρκαδόρο με βάση το λάδι για αποθήκευση στο ψυγείο και να τις σβήνετε εύκολα με υγρό κουζίνας.
Χαρτοφυλάκιο (58)
Τουρκία, Izmir
...Κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φούρνους, πλυντήρια πιάτων και φούρνους μικροκυμάτων. Κατασκευασμένο από ειδικές πρώτες ύλες. Λόγω της μη απορροφητικής φύσης του, δεν απαιτεί γυάλισμα. Η χρωματισμός μπορεί να γίνει κατόπιν αιτήματος.
Αντίστοιχα προϊόντα
Υπηρεσίες Παρουσίασης - Black Stone
Υπηρεσίες Παρουσίασης - Black Stone
Χαρτοφυλάκιο (1)
Πορτογαλία, Vila Nova De Gaia
Η VALADARES είναι η παλαιότερη μάρκα στην παραγωγή υγειονομικών ειδών στην Πορτογαλία και έχει ιστορία άνω των 95 ετών που σχετίζεται με την κεραμική. Η ARCH SA είναι σήμερα η εταιρεία που διασφαλίζει την παρουσία αυτής της καταξιωμένης μάρκας στην εθνική και διεθνή αγορά, με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες. Εμπορεύεται υγειονομικά προϊόντα και όλα τα εξαρτήματα και αξεσουάρ που συμπληρώνου...
Χαρτοφυλάκιο (10)
Πορτογαλία, Barcelos