... μαγειρέματος, υπάρχει παρατηρητήριο και φωτισμός εντός του καζανιού για την παρακολούθηση του προϊόντος. Η μονάδα συλλογής προϊόντων με αναμικτήρα και θερμική επένδυση, ο εναλλάκτης θερμότητας με κοχλία, ο αναδευτήρας fondant, η αντλία κενού και η δεξαμενή αποθήκευσης είναι άλλες μονάδες της γραμμής μαγειρέματος καραμέλας. Ο αναδευτήρας fondant είναι απαραίτητος για την παραγωγή fondant.
Χαρτοφυλάκιο (10)

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play