• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τηλεφωνια- υπολογιστες- αξεσουαρ

Αποτελέσματα για

Κατασκευαστής Παραγωγός - Τηλεφωνια- υπολογιστες- αξεσουαρ

Κατασκευαστής/παραγωγός
  1. AIDA PLATFORM

    Τουρκία

    Η εταιρεία AIDA PLATFORM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτοφύλακες, βαλιτσάκια και γυναικείες τσάντες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τηλεφωνια, υπολογιστες, αξεσουαρ. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

  2. SHENZHEN TENKING TECHNOLOGY CO., LTD.

    Κίνα

    Verified by europages badge

    Η Shenzhen Tenking Tech τηρούσε πάντα την αρχή με την οποία "πρώτα η ποιότητα, μοναδικά προϊόντα, συνεχής δημιουργία", με 14 χρόνια πείρας στις εξαγωγές, αναπτύξαμε 4 παραγωγικές γραμμές και πάνω από 200 υπαλλήλους το 2022, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών πελατών παρέχοντας υπηρεσίες OEM/ODM για επώνυμες φίρμες για πελάτες σε περισσότερες από 70 χώρες. Τα πλεονεκτήματα των ODM και OEM: 1.Εργαστήριο συναρμολόγησης 2800 τ.μ καλά εξοπλισμένο, 4 παραγωγικές γραμμές και ικανότητα 150 000 μονάδες/μηνιαίως για την εγγύηση τις έγκαιρης παράδοσης όλων των παραγγελιών. 2. Το εργαστήριο έγχυσης 1200 τ.μ εξασφαλίζει την πιο γρήγορη, πιο οικονομική και πιο ασφαλή λειτουργία του ODM. 3. Ομάδες έρευνας και ανάπτυξης και μηχάνευσης με επαγγελματίες ώστε να υλοποιήσουν τις ιδέες σας. 4. Έλεγχος κατά 100% των τελικών προϊόντων ώστε να εξασφαλίσουμε πως η ποιότητα του προϊόντος προσφέρει την βέλτιστη αποδοτικότητα. 5. Οι μακροχρόνια μας σχέση με τις εταιρείες ταχυμεταφοράς UPS / DHL μειώνουν τα κόστη αποστολής προς την Ευρώπη σε ανταγωνιστικές τιμές, και με έγκαιρη παράδοση.

  3. ASIR GROUP

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Από το 2005, ο όμιλος Asır έχει αναδειχθεί ως μια δυναμική οντότητα στη βιομηχανία παρέχοντας μια εκτενή γκάμα κατηγοριών προϊόντων και φημισμένα εμπορικά σήματα. Ως επίσημος αντιπρόσωπος φημισμένων επωνυμιών που περιλαμβάνουν τις Beverly Hills Polo Club, Laura Ashley, Juicy Couture, Aéropostale στο παρελθόν και σήμερα Vince Camuto, η αφοσίωσή μας στην αριστεία εκτείνεται σε διάφορους τομείς. Με παραγωγική ικανότητα που καλύπτει ενδύματα, κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα οικιακής χρήσης, διακόσμηση κατοικιών, έπιπλα, κοσμήματα, είδη κουζίνας, φωτισμό, πατάκια & χαλιά, καναπέδες, διακόσμηση τοίχων, πορτοφόλια & τσάντες, ο όμιλος Asır διακρίνεται ως εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος για τη διάθεση προϊόντων αυτών των κορυφαίων εταιρειών. Η αφοσίωσή μας εστιάζεται στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών και προϊόντων άριστης ποιότητας στους αξιότιμους πελάτες μας. Δεσμευόμαστε για την προσαρμογή των προσφορών μας ώστε αυτές να καλύπτουν τις ειδικές ανάγκες των πελατών μας διασφαλίζοντας την πλήρη ικανοποίηση και την αξιοπιστία σε κάθε συναλλαγή. Χάρη στη συνεργατική προσέγγισή μας καλλιεργούμε στιβαρές σχέσεις σε ολόκληρο τον κόσμο και εμπορικές συνεργασίες και ενισχύουμε τις δια συνδέσεις μεταξύ των ενδιαφερομένων στη Βόρεια Αμερική, στην Ευρώπη, στην Αυστραλία, στη Μέση και στην Άπω Ανατολή

  4. ROVIMEX BATTERY AND ENERGY TECHNOLOGIES

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Καλωσορίσατε στην ROVIMEX BATTERY AND ENERGY TECHNOLOGIES, τον κορυφαίο προμηθευτή λύσεων ενέργειας τεχνολογίας αιχμής προσαρμοσμένων για τους τομείς των ηλεκτρονικών και της κινητής τηλεφωνίας στην Τουρκία. Στην ROVIMEX είμαστε οι κορυφαίοι στον τομέα της τεχνολογίας μπαταριών και ενέργειας, διαθέτοντας εγκαταστάσεις παραγωγής τεχνολογίας αιχμής και με σταθερή τήρηση των αυστηρών διεθνών προτύπων ποιότητας συμπεριλαμβανομένων του ISO, της έγκρισης ελέγχου QC και της πιστοποίησης RoHS. Τα προϊόντα μας υπερβαίνουν σταθερά τα βιομηχανικά όρια παρέχοντας ασύγκριτη απόδοση και αξιοπιστία. Εξερευνήστε τις κατηγορίες των προϊόντων μας: •Μπαταρίες κινητών τηλεφώνων •Μπαταρίες Tablet •Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες •Powerbanks υψηλής χωρητικότητας Με την υποστήριξη πιστοποιήσεων, όπως ISO, έγκριση ελέγχου QC και συμμόρφωση RoHS, η αφοσίωσή μας στην ποιότητα είναι σταθερή διασφαλίζοντας ότι κάθε προϊόν υπερβαίνει τις προσδοκίες και παρέχει εξαιρετική απόδοση. Με ολοκληρωμένη εγγύηση 12 μηνών για κάθε αγορά, μπορείτε να εμπιστεύεστε την αξιοπιστία και την αντοχή των προϊόντων μας που σάς παρέχουν ηρεμία και εμπιστοσύνη στην επένδυσή σας. Η δική μας τεχνολογία αιχμής πολυμερούς ιόντων λιθίου τροφοδοτεί τις μπαταρίες σας παρέχοντας ασύγκριτη απόδοση, μακρά διάρκεια ζωής και αξιοπιστία και καθιστώντας τις την ιδανική επιλογή για τις κινητές συσκευές σας. Η μεγάλη γκάμα των κινητών μπαταριών μας καλύπτει κορυφαίες εταιρείες όπως οι iPhone, LG, Apple, Asus, Alcatel, Blackberry, Xiaomi, Samsung και άλλες διασφαλίζοντας τη βέλτιστη συμβατότητα και απόδοση. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα!

  5. ARRIVLY

    Γερμανία

    Η εταιρεία ARRIVLY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους θηκες για κινητα τηλεφωνα, και αξεσουαρ κινητων τηλεφωνων. Έχει έδρα σε Bremen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FREQUENCY TELECOM LTD.

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία FREQUENCY TELECOM LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητά τηλέφωνα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους θηκες για κινητα τηλεφωνα, και αξεσουαρ κινητων τηλεφωνων. Έχει έδρα σε Epsom, Ηνωμένο Βασίλειο.

  2. BAG&CASE

    Τουρκία

    Η εταιρεία BAG&CASE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτοφύλακες, βαλιτσάκια και γυναικείες τσάντες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δερμάτινες τσάντες, εξατομικευμένες θήκες, αξεσουάρ υπολογιστών tablet, και θήκες φορητών υπολογιστών. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

  3. HERESON JEAN-PHILIPPE- E.J.A.C.O.S

    Γαλλία

    Η εταιρεία HERESON JEAN-PHILIPPE- E.J.A.C.O.S, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακά έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αξεσουαρ για βιντεοπαιχνιδια, αξεσουαρ κινητων τηλεφωνων, Γυναικεία μόδα, και αναλωσιμα για τον τομεα της πληροφορικης. Έχει έδρα σε Guyancourt, Γαλλία.

  4. BLITZPOWER

    Τουρκία

    Η εταιρεία BLITZPOWER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κινητά τηλέφωνα, θηκες για κινητα τηλεφωνα, αξεσουαρ κινητων τηλεφωνων, αξεσουάρ για smartphone, και Κινητά τηλέφωνα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  5. MMORE

    Σλοβενία

    Η εταιρεία MMORE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητά τηλέφωνα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αξεσουαρ κινητων τηλεφωνων. Έχει έδρα σε Ljubljana, Σλοβενία.

  1. I-PAINT SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία I-PAINT SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητή τηλεφωνία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους θηκες για κινητα τηλεφωνα, και αξεσουαρ κινητων τηλεφωνων. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

  2. MEDIA-COM

    Βέλγιο

    Η εταιρεία MEDIA-COM, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες πληροφορικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ταμειακές μηχανές, δικτυα υπολογιστων, Ταμειακές μηχανές, Ολοκληρωμένα προγράμματα λογισμικού - ERP, και τηλεφωνια. Έχει έδρα σε Herbesthal, Βέλγιο.

  1. IMEX - FALC LEOS

    Τσεχία

  2. BLUE SCREEN SERWIS KOMPUTEROWY LUBLIN

    Πολωνία

    Η εταιρεία BLUE SCREEN SERWIS KOMPUTEROWY LUBLIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τεχνική υποστήριξη - μεσαίοι και μεγάλοι υπολογιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπηρεσιες υποστηριξης για η/υ, επισκευη φορητων υπολογιστων, και επισκευη τηλεφωνων. Έχει έδρα σε Lublin, Πολωνία.

  3. GSM SERVICES 31

    Γαλλία

    Η εταιρεία GSM SERVICES 31, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμβουλοι, πωλησεις και συντηρηση στον τομεα της τηλεφωνιας voip, επισκευη τηλεφωνων, και επισκευη υπολογιστων. Έχει έδρα σε Toulouse, Γαλλία.

  4. VALA

    Τουρκία

    Η Vala έρχεται στο προσκήνιο με τις λύσεις της που θα συμβάλλουν στην ανθρώπινη ζωή κατά την σχεδίαση προϊόντων υψηλών προδιαγραφών. Η Vala, της οποίας η ποιότητα εκφράζεται μέσα από τις τέλειες της λύσεις όσον αφορά τον σχεδιασμό αξεσουάρ μπάνιου και κουζίνας, έχει επιτύχει διεθνώς. Διαθέτουμε μια εκτενής γκάμα προϊόντων: έπιπλα μπάνιου, καθίσματα τουαλέτας, ντους και μπαταρίες, αξεσουάρ μπάνιου και πολλά άλλα! Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας. Η Vala, η οποία στοχεύει να αναπτύξει την επιτυχία της σε διάφορες αγορές αποδεικνύοντας ταυτόχρονα την ποιότητα της στην εγχώρια αγορά, αποτελεί πλέον όνομα αναφοράς σε σχέση με τις αρχές αξιοπιστίας, αριστείας και ανταγωνιστικών τιμών. Η Vala, η οποία μετατρέπει κλασικά προϊόντα όπως βρύσες και σετ ντους με ποιοτικές νότες, είναι μια φίρμα η οποία θα ικανοποιήσει στο έπακρο και με το παραπάνω τις προσδοκίες σας. Φροντίζει να αποδεικνύει την ποιότητα της μέσα από λύσεις που τηρούν τα πρότυπα κατά ISO και CE εντάσσοντας παράλληλα βιώσιμες επιτυχίες σε οικολογικές λύσεις. Από αυτήν την άποψη, η Vala είναι ένα εμπορικό σήμα που στοχεύει όχι μόνο το παρών αλλά και το μέλλον! Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  5. BAYIR GLOBAL YAPI TICARET LTD STI

    Τουρκία

    Η εταιρεία BAYIR GLOBAL YAPI TICARET LTD STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αξεσουάρ μπάνιου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αξεσουαρ μπανιου, Ρείθρα για ντουζιέρες, στηλες νους, και τηλέφωνο ντους. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  6. RUDI

    Τουρκία

    Η εταιρεία RUDI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αξεσουάρ μπάνιου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τηλέφωνο ντους. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  7. SINERIX, A.S.

    Σλοβακία

  8. CMG TRADERS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CMG TRADERS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πληροφορική - λογισμικά, Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών, Τηλεπικοινωνίες - περιφερειακά, Κινητά τηλέφωνα, Πληροφορική - λογισμικά, Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών, Τηλεπικοινωνίες - περιφερειακά, και Κινητά τηλέφωνα. Έχει έδρα σε Eching, Γερμανία.

  1. TASSILO VERTRIEBS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Γερμανία

    Η εταιρεία TASSILO VERTRIEBS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πληροφορική - λογισμικά, Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών, Τηλεπικοινωνίες - περιφερειακά, Κινητά τηλέφωνα, Πληροφορική - λογισμικά, Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών, Τηλεπικοινωνίες - περιφερειακά, και Κινητά τηλέφωνα. Έχει έδρα σε München, Γερμανία.

  2. SAVE-TECH

    Ελλάδα

    Πωλήσεις - Επισκευές H/Y Desktop - Laptop, Tablet, Smartphones, Gameconsoles- PS4, PS3, PS2 Wii, PSP, XBOX360, NintendoDS Ιστοσελίδες, Δίκτυα, Συστημάτα Ασφαλείας.

  3. EXIMTECH TRADING

    Γερμανία

    Η εταιρεία EXIMTECH TRADING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πληροφορική - λογισμικά, Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών, Τηλεπικοινωνίες - περιφερειακά, Κινητά τηλέφωνα, Πληροφορική - λογισμικά, Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών, Τηλεπικοινωνίες - περιφερειακά, και Κινητά τηλέφωνα. Έχει έδρα σε Frankfurt, Γερμανία.

  4. DATAPOINT IBERICA SA

    Ισπανία

    Η εταιρεία DATAPOINT IBERICA SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλεφωνία - εξοπλισμός και συστήματα, Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών, Τηλεφωνία - εξοπλισμός και συστήματα, και Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών. Έχει έδρα σε Madrid, Ισπανία.

  5. GUMUS LEATHER ACCESSORIES

    Τουρκία

    Η εταιρεία GUMUS LEATHER ACCESSORIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υποδήματα και δερμάτινα είδη- αναλώσιμα και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δερματινα αξεσουαρ, και θηκες για κινητα τηλεφωνα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  6. CEYBER EGITIM TEKNOLOJILERI VE TICARET A.S.

    Τουρκία

    Η εταιρεία CEYBER EGITIM TEKNOLOJILERI VE TICARET A.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σχεδιασμός με χρήση υπολογιστή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διαρρυθμιση τηλεφωνικου κεντρου, crm (διαχειριση πελατειακων σχεσεων), και Ολοκληρωμένα προγράμματα λογισμικού - ERP. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κατασκευαστής Παραγωγός - Τηλεφωνια- υπολογιστες- αξεσουαρ

Αριθμός αποτελεσμάτων.

26 Επιχειρήσεις