...Το αλεύρι ρεβιθιού χρησιμοποιείται ευρέως σε κέικ, σάλτσες, δημητριακά, καθώς και σε διάφορα πιάτα με κρέας και ψάρι. Το αλεύρι έχει μια ασυνήθιστη αρωματική και γευστική νότα που θυμίζει ελαφρώς καρύδι. Το ρεβίθι περιέχει μεγάλες ποσότητες μικροστοιχείων και βιταμινών. Μια μοναδική χαρακτηριστική του αλευριού ρεβιθιού είναι ότι δεν απορροφά φυτικό λάδι κατά το τηγάνισμα. Η τεχνολογία ψυχρής άλεσης (t < 40°C) επιτρέπει τη διατήρηση των περισσότερων βιταμινών και μετάλλων.
Βάρος: 500 γρ.