...Ροσμαρινικό οξύ 90% από εκχύλισμα σκόνης ροσμαρινού; κομμένα φύλλα ροσμαρινού
για τρόφιμα, περιορισμένη χρήση
Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: φύλλο
Μέσο εκχύλισης: αιθανόλη & νερό
Φορέας: μαλτοδεξτρίνη
Επιστημονικό όνομα: Rosemarinus officinalis, συν. Salvia rosmarinus
Ο ροσμαρίνος περιέχει αιθέρια έλαια όπως το ροσμαρινικό οξύ και το καρνοσικό οξύ, που έχουν αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές...
...Το καρνοσικό οξύ χρησιμοποιείται κυρίως ως αντιοξειδωτικό για τρόφιμα και μη τρόφιμα. Μπορεί να αντιδράσει με αντιδραστικά είδη οξυγόνου, προστατεύοντας έτσι το δέρμα, τα κύτταρα και ευαίσθητους βιοχημικούς παράγοντες.
Κατ. Αρ.: NST-10-153
CAS: 3650-09-7
Καθαρότητα: 95% (HPLC)
Μοριακός τύπος: C20H28O4
Μοριακό βάρος: 332,43...