...Ο κατσικίσιος τυρός είναι ένα τυρί από ωμό γάλα βουβαλιού από το Τσιλέντο, με σφαιρική υφή και διάμετρο 9-12 εκ. και ύψος 12-20 εκ. Αυτή η μορφή είναι το αποτέλεσμα της χειροποίητης επεξεργασίας του πυτιά. Η κρούστα είναι πολύ λεπτή, λεία και λευκή. Η ζύμη είναι ημι-σκληρή, ελαστική και έχει χρώμα ελεφαντόδοντου.
Τύποι και Συσκευασίες
Λευκό και Καπνιστό.
Βάρος: περίπου 1 κιλό συσκευασμένο κενό αέρος
Κωδικός: CACIOFERR
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ: 60 ΗΜΕΡΕΣ...