Ιταλία, Salerno
Μετά τον πόλεμο, ο Pasquale Battista ιδρύει στην Cetara ένα μικρό εργαστήριο κονσερβών, κυρίως αντζούγιας, το οποίο διευθύνει με πάθος και περηφάνια μέχρι τη δεκαετία του '90. Ο δεσμός μεταξύ της επεξεργασίας της αντζούγιας και της Cetara έχει ιστορικές ρίζες και σήμερα, όπως και χθες, η παράδοση συνεχίζεται χάρη στα παιδιά του κυρίου Battista. Με την πάροδο του χρόνου, η γεύση του προϊόντος μας δ...
Χαρτοφυλάκιο (8)
Λιθουανία, Vilnius
...Σολομός Ελαφρώς αλατισμένο φιλέτο-κομμάτι 300γρ για 1 κομμάτι από κρύα ωμά υλικά Οσσετία Συσκευασία ανά κουτί: 30 τεμ Ημερομηνία λήξης: 25 ημέρες, θερμοκρασία από -2 έως +2 Κατασκευαστής: ΕΠΕ "Ακβιλον" Λιανικά δίκτυα όπου παρουσιάζονται τα προϊόντα: Dixie, αφαιρέθηκε από τη μήτρα το 2019, αλλαγή διευθυντών...
Χαρτοφυλάκιο (45)