...Πακέτο Εξοικονόμησης 6 φιλέτων νόστιμων αντσούγων από τον Κανταβρικό σε ελαιόλαδο. Παρασκευασμένα σύμφωνα με την παραδοσιακή μέθοδο, ώριμα, καθαρά και με την κατάλληλη αλμύρα.
Καταναλώστε κατά προτίμηση πριν από 1 χρόνο από την ημερομηνία παραγωγής. Ημι-συντήρηση, διατηρείτε μεταξύ +5ºC και +12ºC. Αφού ανοίξετε τη συσκευασία, καλύψτε με ελαιόλαδο και καταναλώστε πριν από 5 ημέρες. Να αποφεύγεται...
... Βορρά κομμένο σε ελαιόλαδο
- μια κονσέρβα HANSA με φρέσκο Μποκάρτε σε ελαιόλαδο
- δύο κονσέρβες RR125 με Μύδια από τις Ρίες Γαλικίας σε μαρινάδα
Αυτή η επιλογή περιλαμβάνει την κύρια αναφορά μας, την Αντσόβα από τον Κανταβρικό που παρασκευάζεται χειροποίητα, ζυμωμένη στο χέρι και παρουσιασμένη σε τρεις διαφορετικές μορφές. Η ίδια ποιότητα προϊόντος και διάφοροι τύποι κονσέρβας κατάλληλοι για κάθε κατάσταση κατανάλωσης. Η ημι-συντήρηση της αντσόβας πρέπει να διατηρείται σε ψυγείο μέχρι λίγα λεπτά πριν την κατανάλωσή της, σε θερμοκρασία δωματίου, ώστε το ελαιόλαδο της να...