Από τον δήμο της Κανταβρίας από τον οποίο δανειστήκαμε το όνομά μας, στην εταιρεία μας έχουμε καταφέρει να ανανεώσουμε την έννοια της βιομηχανίας κονσερβών, προσφέροντας μια αδιαμφισβήτητη πινελιά μοντερνισμού σε μία από τις πιο ριζωμένες δραστηριότητες σε αυτήν την περιοχή με παράδοση στην αλιεία.
Στην Anchoas de Santoña, SL εκμεταλλευόμαστε τον πλούτο της θάλασσας για να ικανοποιήσουμε τους πιο...
... Βορρά σε ελαιόλαδο
- δύο κονσέρβες HANSA με φρέσκο Μποκάρτε σε ελαιόλαδο
- δύο κονσέρβες RR125 με Μύδια από τις Ρίες Γαλικίας σε μαρινάδα
Αυτή η επιλογή περιλαμβάνει την κύρια αναφορά μας, την Αντσόβα από τον Κανταβρικό, που παρασκευάζεται χειροποίητα, ζυμωμένη στο χέρι και προσφερόμενη σε τρεις διαφορετικές μορφές. Η ίδια ποιότητα προϊόντος και διάφοροι τύποι κονσέρβας κατάλληλοι για κάθε κατάσταση κατανάλωσης. Η ημι-συντήρηση της αντσόβας πρέπει να διατηρείται σε ψυγείο μέχρι λίγα λεπτά πριν την κατανάλωσή της.