..."Les Classiche" της Canuti παρασκευάζονται από πρώτες ύλες αυστηρά επιλεγμένες, χωρίς προσθήκη χρωστικών ή συντηρητικών. Όπως όλα τα ζυμαρικά αυγών Canuti, παράγονται σύμφωνα με την κλασική μέθοδο αργής διέλευσης μέσα από μήτρες από μπρούντζο. Οι διάφορες γέμισης βασίζονται σε λαχανικά, κρέας, ψάρι, τυριά, μανιτάρια και τρούφες. Αυτές οι «Classiche» είναι όλες εξαιρετικής ποιότητας: είναι εκλεπτυσμένες και περιζήτητες.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 3 x 1 kg = 3 kg...
... λειαίνει και τον θερμαίνει μέχρι θερμοκρασία 72°C.
Αφού γεμίσουν τα κατάλληλα δοχεία, η ρικότα μεταφέρεται σε θάλαμο ψύξης για να μειωθεί η θερμοκρασία στους 2°C σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Εξαιρετική φυσική, ή πολύ νόστιμη με προσθήκη σοκολάτας, ζάχαρης ή ρούμι. Στην κουζίνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρασκευάσει υπέροχα γλυκά ή τάρτες, αλλά και νόστιμα αλμυρά πιάτα όπως ραβιόλια και κανελόνια γεμιστά με ρικότα και σπανάκι. Διαθέσιμη σε θερμοσφραγισμένο δοχείο βάρους 0,150 κιλών σε σταθερό βάρος.
Η Pastas Di Carlo ασχολείται με την παρασκευή, διανομή, εισαγωγή και εξαγωγή ζύμης για πιτάκια, ζύμη για γλυκά, ζύμες για κροκέτες, γεμιστά κανελόνια; ζύμες για πιτάκια. Ραβιόλια μεσπανάκι και ρικότα, ραβιόλια με ρικότα, πασκούλινες, ζύμες σφολιάτας, βάσεις πίτσας, αυγά ζυμαρικών, σπαγγέτι με αυγά, φετουτσίνι με αυγά, σπαγγέτι, ζύμες για κοκτέιλ, ζύμες κρεολών, ζύμη για πιτάκια φούρνου, ζύμη για...