...Η μηχανή καλουπώματος αμύλου έχει σχεδιαστεί για την παραγωγή ζελέ φρούτων (συμπεριλαμβανομένων των ζελέ καραμελών), λικέρ, γλυκών φοντάν και γλυκών Korovka μέσω καλουπώματος αμύλου.
Η μηχανή αποτελείται από μια κινητή ζώνη, έναν μηχανισμό καλουπώματος και έναν μηχανισμό δοσομέτρησης. Το ταψί γεμίζεται με άμυλο, το οποίο χρησιμεύει ως υλικό μορφοποίησης. Η ζαχαρωτή μάζα τροφοδοτείται από τον τροφοδότη στη μονάδα δοσομέτρησης, η οποία εκτελεί την κατάθεση γλυκών / καλουπώνει τη μαρμελάδα σε καλούπια που σχηματίζονται στην στρώση αμύλου.