...αυτοί οι καρποί ανοίγονται για να εξάγουν τα λευκά τους φασόλια. Αποκτούν καφέ χρώμα και αναπτύσσουν το τυπικό τους άρωμα αφού υποβληθούν σε ζύμωση, στη συνέχεια καθαρίζονται και ξηραίνονται.
Αναφορά: CACAAB1
Οικογένεια προϊόντος: ΚΑΚΑΟ
Τύπος εκχυλίσματος: Απόλυτο
Κωδικός INCI: ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ 100% ΤΟΥ THEOBROMA CACAO
Χώρα παραγωγής: ΓΑΛΛΙΑ
Μέρος του φυτού: Φασόλι
Κατηγορία χρήσης για ιδιώτες: Άρωμα
Βοτανικό όνομα: Θεοβρόμα κακάο L.
Σύνθεση: 100% Καθαρό και φυσικό.
...Όλη η γεύση και η δύναμη του κακάου είναι συγκεντρωμένες σε αυτή τη λεπτή σκόνη.
Είναι ιδανική για την παρασκευή ζεστής σοκολάτας για βιταμινωμένα πρωινά.
Αυτή η σκόνη κακάου μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για ζαχαροπλαστική.
Αλλεργιογόνα: Παρασκευάζεται σε εργαστήριο που χρησιμοποιεί ξηρούς καρπούς, αυγά, γάλα, σόγια και σουσάμι.
Συστατικά: 100% κόκκοι κακάου...
...Καθαρή σκόνη κακάο με χαμηλά λιπαρά, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, για σοκολατούχες ποτά και ζαχαροπλαστική.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 0
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΧΝΗ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ, ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος, μεταξύ 15 και 18 °C.
...Φυσικό και αλκαλικό
Περιεκτικότητα σε λιπαρά 10/12% ή 20/22% από κορυφαίες, πιστοποιημένες παραγωγικές εγκαταστάσεις
Παραδόσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εσωτερικής σας συνταγής...
...Ένα πικάντικο κακάο ακριβώς όπως πρέπει για να φτιάξετε ζεστή σοκολάτα ή σάλτσα σοκολάτας για τα επιδόρπιά σας!
Συστατικά: Κακάο σεσκόνη χωρίς ζάχαρη, ζάχαρη, μπαχαρικά (κανέλα, κάρδαμο, γαρίφαλο, αστεροειδής γλυκάνισος), διορθωτής οξύτητας ανθρακικά κάλιο.
Να φυλάσσεται σε ξηρό μέρος.
Διατροφικές πληροφορίες
Ενέργεια 965 KJ / 231 Kcal
Λίπη 0.15 g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 0.03 g
Υδατάνθρακες 56.0 g
εκ των οποίων σάκχαρα 55.0 g
Πρωτεΐνες 0.43 g
Αλάτι 0.01 g
Ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 12 μήνες...