...Η Oscietra προέρχεται από διάφορα ύδατα, γεγονός που της δίνει την προέλευση σε ένα φυσικό οικοσύστημα. Από εδώ προκύπτει μια ποιοτικά απαράμιλλη καβούρι. Αυτή η καλλιεργημένη καβούρι, με ανοιχτό χρώμα και χρυσές αποχρώσεις, είναι σχεδόν ισοδύναμη με την άγρια καβούρι. Αυτή η καβούρι έχει επίσης μια ξηρή γεύση.
...Καβούριαπό οξύρρυγχο του Αμούρ (Acipenser schrenckii), εκτρεφόμενο με επιτυχία και με βιώσιμο τρόπο σε αυτό που είναι πιθανώς το πιο σύγχρονο υδατοκαλλιεργητικό αγρόκτημα στον κόσμο στην Κίνα. Για την αφαίρεση του καβούρι, η ωριμότητα των οξύρρυγχων είναι τουλάχιστον 12 ετών ή περισσότερα. Περλοειδής υφή από ημι-στερεή έως συμπαγής με μέγεθος κόκκων από 3,1 έως 3,3 mm, ακόμη και μεγαλύτερο...