• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ψάρια

Αποτελέσματα για

Ψάρια

Κάτω ΧώρεςΧρόνινχεν και περιοχή, Λέουβαρντεν, Φριζία, Ασσέν και Δρένδη
  1. VISSER VIS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VISSER VIS B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, και Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει έδρα σε Lauwersoog, Κάτω Χώρες.

  2. KLAAS DE POEL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KLAAS DE POEL B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, και Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει έδρα σε Stroobos, Κάτω Χώρες.

  3. VISHANDEL GRONINGEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VISHANDEL GRONINGEN B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, και Ψάρια. Έχει έδρα σε Groningen, Κάτω Χώρες.

  4. BAKKERIJ SAARBERG LEEUWARDEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BAKKERIJ SAARBERG LEEUWARDEN B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, και Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει έδρα σε Garyp, Κάτω Χώρες.

  5. HEIPLOEG SEAFOOD B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HEIPLOEG SEAFOOD B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, και Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει έδρα σε Zoutkamp, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KUIPER MEEL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KUIPER MEEL B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, και Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει έδρα σε Nijehaske, Κάτω Χώρες.

  2. HORESCA MEPPEL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HORESCA MEPPEL B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, και Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει έδρα σε Meppel, Κάτω Χώρες.

  3. MEREMA TRANSPORT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MEREMA TRANSPORT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδικές μεταφορές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταφορα ζωντανων ψαριων, και μεταφορές εσωτερικού και εξωτερικού. Έχει έδρα σε Farmsum, Κάτω Χώρες.

  4. KOI EN VIJVERCENTRUM NEDERLAND

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KOI EN VIJVERCENTRUM NEDERLAND, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια ενυδρείου. Έχει έδρα σε Haren Gn, Κάτω Χώρες.

  5. KOICENTRUM SNEEK

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KOICENTRUM SNEEK, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια ιχθυοτροφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τροφες για ζωα. Έχει έδρα σε Jutrijp, Κάτω Χώρες.

  1. HEIPLOEG B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HEIPLOEG B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, επεξεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει έδρα σε Zoutkamp, Κάτω Χώρες.