• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χρυσοχοεία

Αποτελέσματα για

Χρυσοχοεία

Κάτω ΧώρεςΧρόνινχεν και περιοχή, Λέουβαρντεν, Φριζία, Ασσέν και Δρένδη
  1. LITTLE NEW FINDS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LITTLE NEW FINDS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρυσοχοεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αξεσουάρ μόδας, αγορες κοσμηματων, και Γυναικεία αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Groningen, Κάτω Χώρες.

  2. ZENVOL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ZENVOL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμοι λίθοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χρυσοχοεία, κρυσταλλα για κοσμηματοποιια, Χρυσοχοεία, και Προϊόντα Wellness. Έχει έδρα σε Groningen, Κάτω Χώρες.

  3. LAURENTHY OFFICIAL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LAURENTHY OFFICIAL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρυσοχοεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συλλεκτικα κοσμηματα. Έχει έδρα σε Bad Nieuweschans, Κάτω Χώρες.

  4. LEELAVDEE JEWELRY

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LEELAVDEE JEWELRY, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοπωλεία και χρυσοχοεία. Έχει έδρα σε Goutum, Κάτω Χώρες.

  5. GOUDENSCHATKIST

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GOUDENSCHATKIST, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοπωλεία και χρυσοχοεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κοσμηματα χονδρικης, και χρυσα κοσμηματα. Έχει έδρα σε Winsum, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. JUWELIER KLUITER

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία JUWELIER KLUITER, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοπωλεία και χρυσοχοεία. Έχει έδρα σε Vlagtwedde, Κάτω Χώρες.

  2. GOUDPUNT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GOUDPUNT B.V., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοπωλεία και χρυσοχοεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ρολογια με διαμαντια, δακτυλιοι, χρυσα και ασημενια σκουλαρικια, και χρυσα κερματα. Έχει έδρα σε Groningen, Κάτω Χώρες.

  3. A:S RELATIERINGEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία A:S RELATIERINGEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοπωλεία και χρυσοχοεία. Έχει έδρα σε Joure, Κάτω Χώρες.