• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • holland

Αποτελέσματα για

Holland

Κάτω ΧώρεςΧρόνινχεν και περιοχή, Λέουβαρντεν, Φριζία, Ασσέν και ΔρένδηΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. HOLLAND MARITIME

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HOLLAND MARITIME, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλοία - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Groningen, Κάτω Χώρες.

  2. MEIJER HOLLAND

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MEIJER HOLLAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει έδρα σε Groningen, Κάτω Χώρες.

  3. PANELEN HOLLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PANELEN HOLLAND B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, και Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει έδρα σε Oosterwolde Fr, Κάτω Χώρες.

  4. SPARK HOLLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SPARK HOLLAND B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Emmen, Κάτω Χώρες.

  5. HOVING HOLLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HOVING HOLLAND B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περιβαλλοντολογική προστασία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Stadskanaal, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TOOLING HOLLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TOOLING HOLLAND B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Emmen, Κάτω Χώρες.

  2. BATHCO HOLLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BATHCO HOLLAND B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας. Έχει έδρα σε Dokkum, Κάτω Χώρες.

  3. MAJESTIC HOLLAND B.V.

    Κάτω Χώρες