• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ειδικες μεταφορες

Αποτελέσματα για

Ειδικες μεταφορες

Κάτω ΧώρεςΧρόνινχεν και περιοχή, Λέουβαρντεν, Φριζία, Ασσέν και Δρένδη
  1. PAX INTEGRATED LOGISTICS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PAX INTEGRATED LOGISTICS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης διακίνησης, υποστηριξη σε εισαγωγεσ-εξαγωγες, συνοδευτικά έγγραφα εξαγωγών, Ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης διακίνησης, και τελωνειακός πράκτορας. Έχει έδρα σε Joure, Κάτω Χώρες.

  2. CARAVAN CENTRUM EMMEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CARAVAN CENTRUM EMMEN, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές αυτοκινήτων και τροχόσπιτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επισκευες τροχοσπιτων, και εξαρτηματα και τμηματα για ρυμουλκουμενα μικρου βαρους, τροχοσπιτα και ζωηλατα οχηματα. Έχει έδρα σε Emmen, Κάτω Χώρες.

  3. DIAC MEDICAL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DIAC MEDICAL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ασθενοφόρα και αυτοκίνητα πρώτων βοηθειών, και Ασθενοφόρα και αυτοκίνητα πρώτων βοηθειών. Έχει έδρα σε Harlingen, Κάτω Χώρες.

  4. ALL4HONDA

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ALL4HONDA, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδικές μεταφορές με εμπορευματοκιβώτια. Έχει έδρα σε Leek, Κάτω Χώρες.

  5. VELDINK ROLSTOELTECHNIEK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VELDINK ROLSTOELTECHNIEK B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα ειδικών προδιαγραφών - κατασκευή και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα για Α.Μ.Ε.Α, και Οχήματα για Α.Μ.Ε.Α. Έχει έδρα σε Nieuw-Buinen, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. NIEUWENHUIS VERHUIZINGEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NIEUWENHUIS VERHUIZINGEN B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεθνείς μετακομίσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μετακομίσεις γραφείων και εργοστασίων, και Μετακομίσεις γραφείων και εργοστασίων. Έχει έδρα σε Veendam, Κάτω Χώρες.

  2. TRANSPORTBEDRIJF HEIDEMA

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TRANSPORTBEDRIJF HEIDEMA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδικές μεταφορές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φορτηγο για ειδικες μεταφορες, μεταφορά μηχανημάτων, και ράφια αποθήκευσης. Έχει έδρα σε Ten Boer, Κάτω Χώρες.